Ir al contenido


Foto
- - - - -

El Llorca s'esfonsa a la taula


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
166 respuestas en este tema

#41 Lleidaok

Lleidaok

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.761 mensajes
  • 0 topics

Escrito 19 febrero 2007 - 06:59

Bidekari:

Primer de tot no t'he citat perque sinò el post es farà massa llarg...

Tu pots fer els recordatoris que vulguis, evidentment ets lliure de fer-ho, no seré jo qui t'ho privi però fixa't com reacciona l'altra gent...nefastament, a mi no m'agradaria que les altres aficions desitjessin al meu blau desgràcies com les que algunes persones integrants d'aquest foro desitjen al Lorca Deportiva, insitució que segons Sergi Tor i també per Jordi Guardiola, i mira que no coincideixen mai, van tenir un gran comportament amb nosaltres al finalitzar el partit amb grans aplaudiments envers la UE Lleida.
Que 4 fills de puta insultessin als integrants de l'expedició d'aficionats del meu equip, a veure lo que no faré es jutjar a tota l'afició del Lorca Deportiva oi que no??Doncs es el que he fet!!He condemnat cruelment aquests 4-5-6 o potser 10 fills de la gran puta que us van llençar tota classe d'objectes (Coca-Cola plenes etc etc...pel que he llegit aqui...),però si us plau us ho demano no fiquem a tots al mateix sac per favor home per favor..... :evil: Es que teniu tant rencor dins els vostres cors, tan rencor i sou tan suceptibles que escolteu-me pareu d'una vegada per favor,PAREU JA!!!

P.D:Moderadors, millor serà txapar lo post perquà això es un "no acabar" com vulgarment es diría, com un carreró sense sortida...... :evil:

#42 Lukather

Lukather

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 866 mensajes
  • 0 topics

Escrito 19 febrero 2007 - 07:31

Quan comences amb les teves payassades de debò neng, que no hi ha ni Deu que et superi amb rucades :lol:

Crec que s'ha de ser solidari amb ells, perque pensar que Lorca es una ciutat petita i home, te molt mèrit, molt, estar a 2aA amb una ciutat tan petita,bé, de fet, es com l'Eibar si fa o no fa encara que l'Eibar em caigui especialment més simpàtic que el Lorca, es clar.
Però a mi el Lorca no em cau pas malament i et torno a repetir, perque veig que de llegir, ben poquet nano :twisted: , que el mateix Segir Tor (Cadena Cope Lleida) va reafirmar tot el que he escrit al post anterior meu. Res més.

Desde Lleida, ànimos Lorca, ya os recuperaréis!! :wink:



Si ho ah dit la COPE, no és veritat, i menys si ho diu el fantsame d'en sergi Tor! xD


No et passis amb el Sergi Tor que retransmet els partits de **** mare, es molt bon periodista i diu el que pensa com jo, també ho diu en Jordi Guardiola certament, les coses com siguin, el Guardiola si algo té es que no es calla les coses, si ho te que dir i enfrentar-se amb la penya el tio ho solta com el Sergi Tor :roll:
Vaya parell de periodistes amb un parell de collons, clar que sí, com s'ha de ser 8)


Si alguna cosa puc dir del Sergi Tor, jo que tinc el plaer de coneixe'l, es que es una gran persona. Almenys amb mí sempre s'ha portat genial, i m'ha ajudat dessinteresadament quan m'he desplaçat en solitari a veure el Lleida pels camps d'Espanya, sobretot l'any passat. De tal forma que particularment sempre li estaré agraït.

Una altre cosa es que amb el tema del Llorca, ell estava a la zona de prensa, a sobre de tribuna i no va poder veure el que va passar al gol sud de l'Artes Carrasco, on no 4, 5, 6 o 7, sino centenars de persones (tot el fons sud que teniem al costat) ens van començar a maltractar amb tota la mala fe possible.

#43 bidekari

bidekari

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 930 mensajes
  • 0 topics

Escrito 19 febrero 2007 - 08:34

Que 4 fills de **** insultessin als integrants de l'expedició d'aficionats del meu equip, a veure lo que no faré es jutjar a tota l'afició del Lorca Deportiva oi que no??Doncs es el que he fet!!He condemnat cruelment aquests 4-5-6 o potser 10 fills de la gran **** que us van llençar tota classe d'objectes (Coca-Cola plenes etc etc...pel que he llegit aqui...),però si us plau us ho demano no fiquem a tots al mateix sac per favor home per favor..... :evil: :evil:



Benvolgut Lleida OK:

Certament, la conducta incívica d'uns quants individus no ha de ser censurada com un fet extensible a tota la massa d'aficionats. Es una reflexió prou obvia per contestar-la. No obstant, aparentment tots maldem del mateix pecat. Dit amb tot el respecte, i sense ànim de comparar els qui com tu expressen d'una manera civilitzada una postura, amb els qui a Llorca van agredir al nostre President, em sembla un atreviment el que dius en la teva signatura (Benavent i St. Feliu son viles contràries a les seleccions autonòmiques) per que pretèn posar al mateix sac molts criteris i formes de pensar diferenciades, i per que palesa una contradicció rotunda del teu argument.

Una abraçada.



SALUT, CONEIXIMENT I LLEIDA

#44 Nastiker_CAT

Nastiker_CAT

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 612 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 08:31

Jo participava l'any passat en un foro de segon divisió en què hi havia foreros de tots els equips de la categoria i els llorquins eren els pitjors i amb diferència. Un prepotents i uns ploramiques perquè no van acabar pujant, i mira on estan ara :lol: ojala que acabin baixant! de què anaven, el seu primer any a la categoria i ja anaven provocant-nos als del Nàstic dient-nos que no pujariem ni de conya, que erem uns matats, i mira qui està ara a primer i qui esta aprop de segona B :lol: <font color=red>que</font> BAIXIN i + veien del tracte que vau rebre els aficionats lleidatans :evil:

I els de Castelló tela, aquest si que són lo pitjor. L'any passat em vaig desplaçar a Castelló per veure el castelló - nàstic [0-2] i com que vam marcar 2 gols en 20 minuts es van cabrejar i van cumensar a insultar i a tirarnus coses: pedres, gots, llaunes... tot el que pillaven... sense que nosaltres haguéssim provocat res. De vergonya!

LLORCA I CASTELLÓ <font color=red>que</font> US PODRIU A SEGONA B!


Completament d'acord!!!

Quin fàstic!!!

#45 yasu

yasu

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.628 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 09:35

completament d´acord el Castello i Lorca cuan mes avall estiguin millor!!
Amb diferencia els 2 equips mes odiosos per mi l´any passat

#46 Lukather

Lukather

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 866 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 10:08

Doncs a mi el Castelló preferiria que no baixès, per dos motius:

Si no pujem a Segona A aquest any, llavors tindriem al Castelló de rival al nostre grup de Segona B, pel que encara tindriem un grup mes fort i més dur que l'actual, que prous mal de caps ens dona.

Despres, si pujem a Segona A, llavors tindriem un desplaçament bastant proper, el mès proper de la categoria avui en dia, on no hi ha cap equip català a Segona A. Jo l'any passat vaig a anar a veure el Castelló en tren, i el viatge va ser molt tranquil, unes 2 horetes amb l'Euromed d'anada i tornada a Barcelona el mateix dia del partit.

#47 xut

xut

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 143 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 11:01

Be nois, se que esta molt malament riures d'un equip qe esta malament, <font color=red>perque</font> dspres el dia qe naltres nem malament, no ens agrade que ho fasin amb naltres, pero en aquet cas crec qe no esta totalment justificat.

EL LLORCA PEL QES VEU NO AIXECA CAP!!

a tornat a perdre i ara contra el Alaves el titular del marca diu:

El Alavés toma aire a costa de un Lorca que no levanta cabeza
http://www.marca.com...llo/728093.html

jeje, i res, nomes volia comentar questic super content, que am aquella aficio, NO ES MEREXIEN RES!!!!(TOTS els qe vam anar a Llorca i molts dels qe no hi van anar pensen igual qe jo...segur!)

i ja questic comentan equips de 2a A nomes dir qe espero tot el millor per el Almeria, que juga avui contra el Madrid B, aficio qem vaig kedar gratamen Satisfet, son uns cracks! molt bona gent!
al contrari quels ...(punts suspensius) del Lorca.. VAMOS ALMERIA A POR PRIMERA!!!!! i ESFONSEUVOS A 2AB CABRO.NS!!!

Res mes...VISCA EL LLEIDA




tienen lo que se merecen :lol: :lol: :lol:

#48 Tucho

Tucho

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 6.500 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 11:37

Nosaltres si no hagussim perdut alli potser encara seriam a segona divisio!

segurament perque va ser molt clau alli!! que i farem algun dia els i pasarem la factura!


Amb tots els meus respectes, quina poca memoria que teniu perque la victoria alli va ser de les que es recorden molt temps, si tan odiem a l'equip murcià no es perque ens haguessin guanyat sino per motius que el nostre expresident sap perfectament com va ser tractat en aquelles terres

A mi sincerament si baixen no plorarè pas, el que m'agradaria que es salvés es la ponferradina, malauradament ho te dificil

Crec que els del nastic tambe van ser maltractats en aquell camp la temporada passada o alguna anterior

#49 Ilerlleida

Ilerlleida

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.033 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 11:39

LleidaOk, no et debies confondre i els aplaudiments al Lleida al camp del Llorca, no debia de vindre dels afeccionats que ens varem desplaçar per animar el nostre equip?? Perque els del Llorca, lo que es diu aplaudiments aplaudiments.... casi que no!! i no eren ni 10 ni 20 persones, era tota una grada que estava mes pendent de nosaltres que del partit!! Si tu no hi erets al camp i veus que tota la gent que si que hi eram diu el mateix, potser que siguem nosaltres els que tinguem la rao, nose, pode la logica no es el meu fort.. I a Almeria, tret de 4 que van vindre a provocar-nos fen el salut feixista, la resta d'afeccionats van ser exemplars! Es van quedar fins que vam martxar del camp aplaudint-nos i cridan Lleida Lleida. fins i tot recordo que 2 individuos que no se si debien de ser de premsa d'almeria o el que, es van creuar tot el camp fins vindre al davant d'on estavam nosaltres i van començar a aplaudins. despres a la sortida del camp, alguns afeccionats de l'Almeria ens van esperar per mostrar-nos el seu suport i donar'ns anims. per mi 2 aficions totalment diferents.

#50 Lukather

Lukather

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 866 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 11:57

LleidaOk, no et debies confondre i els aplaudiments al Lleida al camp del Llorca, no debia de vindre dels afeccionats que ens varem desplaçar per animar el nostre equip?? Perque els del Llorca, lo que es diu aplaudiments aplaudiments.... casi que no!! i no eren ni 10 ni 20 persones, era tota una grada que estava mes pendent de nosaltres que del partit!! Si tu no hi erets al camp i veus que tota la gent que si que hi eram diu el mateix, potser que siguem nosaltres els que tinguem la rao, nose, pode la logica no es el meu fort.. I a Almeria, tret de 4 que van vindre a provocar-nos fen el salut feixista, la resta d'afeccionats van ser exemplars! Es van quedar fins que vam martxar del camp aplaudint-nos i cridan Lleida Lleida. fins i tot recordo que 2 individuos que no se si debien de ser de premsa d'almeria o el que, es van creuar tot el camp fins vindre al davant d'on estavam nosaltres i van començar a aplaudins. despres a la sortida del camp, alguns afeccionats de l'Almeria ens van esperar per mostrar-nos el seu suport i donar'ns anims. per mi 2 aficions totalment diferents.


Osti ilerlleida, aquest es un record imborrable que se'm va quedar marcat! Es van situar a uns 40 metres a la nostra dreta, just on hi havia la valla de separació entre el lateral i el gol on estavem naltros. Encara me'n recordo, estava amb llagrimes als ulls i també els hi vaig tornar l'aplaudiment...

#51 Tucho

Tucho

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 6.500 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 01:34

LleidaOk, no et debies confondre i els aplaudiments al Lleida al camp del Llorca, no debia de vindre dels afeccionats que ens varem desplaçar per animar el nostre equip?? Perque els del Llorca, lo que es diu aplaudiments aplaudiments.... casi que no!! i no eren ni 10 ni 20 persones, era tota una grada que estava mes pendent de nosaltres que del partit!! Si tu no hi erets al camp i veus que tota la gent que si que hi eram diu el mateix, potser que siguem nosaltres els que tinguem la rao, nose, pode la logica no es el meu fort.. I a Almeria, tret de 4 que van vindre a provocar-nos fen el salut feixista, la resta d'afeccionats van ser exemplars! Es van quedar fins que vam martxar del camp aplaudint-nos i cridan Lleida Lleida. fins i tot recordo que 2 individuos que no se si debien de ser de premsa d'almeria o el que, es van creuar tot el camp fins vindre al davant d'on estavam nosaltres i van començar a aplaudins. despres a la sortida del camp, alguns afeccionats de l'Almeria ens van esperar per mostrar-nos el seu suport i donar'ns anims. per mi 2 aficions totalment diferents.


Jo vaig anar a almeria i puc garantitzar que aixo es totalment cert, em va emocionar com al acabar el partit 2 aficionats almerienses van vindre a animarme i altres ho van fer als altres lleidatans que es van desplaçar. Inclus abans del partit molta gent volie que guanyessim perque ells no es jugaven res

#52 Lukather

Lukather

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 866 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 04:19

La veritat es que no es pot comparar la forma en que ens van tractar a Llorca amb la d'Almeria. Ni punt de comparació! Des de llavors els hi tinc simpatia als almeriencs.
Paradojicament, varem treure millor resultat del lloc hostil que no de l'hospitalari, que hi farem...

#53 Lleidaok

Lleidaok

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.761 mensajes
  • 0 topics

Escrito 20 febrero 2007 - 06:48

LleidaOk, no et debies confondre i els aplaudiments al Lleida al camp del Llorca, no debia de vindre dels afeccionats que ens varem desplaçar per animar el nostre equip?? Perque els del Llorca, lo que es diu aplaudiments aplaudiments.... casi que no!! i no eren ni 10 ni 20 persones, era tota una grada que estava mes pendent de nosaltres que del partit!! Si tu no hi erets al camp i veus que tota la gent que si que hi eram diu el mateix, potser que siguem nosaltres els que tinguem la rao, nose, pode la logica no es el meu fort.. I a Almeria, tret de 4 que van vindre a provocar-nos fen el salut feixista, la resta d'afeccionats van ser exemplars! Es van quedar fins que vam martxar del camp aplaudint-nos i cridan Lleida Lleida. fins i tot recordo que 2 individuos que no se si debien de ser de premsa d'almeria o el que, es van creuar tot el camp fins vindre al davant d'on estavam nosaltres i van començar a aplaudins. despres a la sortida del camp, alguns afeccionats de l'Almeria ens van esperar per mostrar-nos el seu suport i donar'ns anims. per mi 2 aficions totalment diferents.


T'ho dic en serio t'asseguro que no....
T'asseguro que ho va comentar a la COPE el Tor i es va dir generalment també que a Segre Ràdio el Guardiola també ho va comentar i a La Mañana també se'n va fer ressó....
Evidentment que no anes a Lorca no vol dir que no estigui al 100% al corrent dels esdeveniments del meu equip que es al que segueixo nit i dia per tant, i a més a més, si ho diuen els 2 mitjans de comunicació, tant COPE com Segre Ràdio a traves de Tor i Guardiola home.....Doncs jo m'ho crec Ilerlleida.
Altra cosa es que 4 fills de la grandissima puta us diguessin insults aqui si que no ho tolero i teniu el 100% del meu soport com a persona i com a lleidatanista però de nou Ilerlleida, jo em crec del que va dir els mitjans de comunicació...Vosaltres desgrasciadament estàveu al rovell de l'ou (al merder per dir-ho clar, e involuntariament per descomptat),pero enten que els aplaudiments van ser reals, jo els vaig escoltar i estaven de ben aprop de la cabina de retransmissions. :wink:

#54 bidekari

bidekari

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 930 mensajes
  • 0 topics

Escrito 25 febrero 2007 - 08:37

Un altre graó més cap al pou de la Segona B:

Lorca Deportiva 1 - Polideportivo Ejido 3


Molts records, Don Miguel, i bon Carnaval !.



SALUT, CONEIXIMENT I LLEIDA

#55 bidekari

bidekari

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 930 mensajes
  • 0 topics

Escrito 25 febrero 2007 - 08:43

Dispenseu, companys, però l'emoció del resultat i l'il.lussió per saludar els records al nostre vell amic, m'han trait els nervis, i ho he acabat pagant amb el teclat. Prometo contenció.
Dispenseu novament.




SALUT, CONEIXIMENT I LLEIDA

#56 Gorka

Gorka

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 618 mensajes
  • 0 topics

Escrito 26 febrero 2007 - 09:58

quan veigs aquests resultats em salten les llàgrimes! :cry: :lol:

#57 Lleidaok

Lleidaok

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.761 mensajes
  • 0 topics

Escrito 26 febrero 2007 - 10:05

Dispenseu, companys, però l'emoció del resultat i l'il.lussió per saludar els records al nostre vell amic, m'han trait els nervis, i ho he acabat pagant amb el teclat. Prometo contenció.
Dispenseu novament.




SALUT, CONEIXIMENT I LLEIDA


Prouuuuuuuuuuuuuuuu Bidekariiiiiiiiiii PROUUUUUUUUUUUUUUU JAAAAA!!!
:evil: :evil: :evil: :evil:

Qualsevol de Lorca que ho llegeixi es pensarà que els desitjem tots que baixin a 2aB i jo no vull que baixin a 2aB, prou pena tenim nosaltres ostia que anant desitjan que baixin els demés, preocupeu-nos de nosaltres i d'intentar sortir del pou :x

Bidekari la teva saviesa i seny estàn per sobre d'aquests vergonyosos i lamentables comentaris sobre aquest humil Club.

No vas tan d'assenyat?Pues demostra-ho ostia,demostra-ho i deixa'ls en pau d'una puta vegada que això ja es aigua passada, no cal que remoguis més la merda :evil:

ÀNIMO LORCA, SALDREIS DE ESTA!! :wink:

#58 xinxi01

xinxi01

    Veterà del forum.

  • Moderadors
  • 6.840 mensajes
  • 3 topics

Escrito 26 febrero 2007 - 11:16

i tu qui ets per dir el que no podem dessitgar als del Llorca? tu quedat la teva opinio que nosaltres ens quedarem la nostra, no volies llibertat d'expressio? aqui la tens, ara apren a respectarla.

#59 TEVENET

TEVENET

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.142 mensajes
  • 0 topics

Escrito 26 febrero 2007 - 11:42

LORCA INUTILES A 2B TENIU QUE ANAR.

AIXO VA PELS FATXES DEL LORCA. HU SENTO PELS ALTRES.

#60 Lukather

Lukather

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 866 mensajes
  • 0 topics

Escrito 26 febrero 2007 - 11:49

Al pas que va tot, l'any que ve tornarem a jugar ambdos equips a la Segona B. I encara ens podria tocar al nostre grup, perque de tant en quan ens fiquen als murcians al nostre grup (mireu l'any de l'ascens).




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos