Ir al contenido


Foto
- - - - -

Problemes molt greus al basquet!


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
41 respuestas en este tema

#41 EsclatDeLaGrada

EsclatDeLaGrada

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 839 mensajes
  • 0 topics

Escrito 25 julio 2009 - 03:48

tan de bo passes aixo amb el institut!!!

#42 O_K-95

O_K-95

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.715 mensajes
  • 1 topics

Escrito 28 julio 2009 - 12:33

El Plus Pujol tindrà tretze rivals al renunciar l'UGT Aragó

La Lliga EBA arrancarà dos setmanes més tard del previst

El grup C de la Lliga EBA, en què estarà enquadrat el Plus Pujol Lleida després de la seua decisió de renunciar a la LEB Or per qüestions econòmiques, tindrà finalment 14 equips. La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) no ha aconseguit completar els 16 que hi havia la campanya anterior ni mantindre els 15 que hi havia la setmana passada, ja que a última hora s'ha produït la renúncia de l'UGT Aragó.

Per tant, els rivals dels lleidatans seran els catalans del Navàs, Granollers, Santfeliuenc, Sedis Mausa, Mataró, Vilaseca, Sant Nicolau de Sabadell, CD Arenys de Mar, Mollet i Vic, i els aragonesos del Montsó, El Olivar i CB Utebo. Tenint en compte que hi haurà dos equips menys, és a dir, quatre jornades menys del previst inicialment, la competició arrancarà dos setmanes més tard del que s'havia fixat, d'aquesta manera començarà el 27 de setembre en lloc del dia 13.

Aquesta circumstància també trastoca els plans del club pel que fa al pla esportiu, ja que l'equip podrà iniciar la pretemporada la segona quinze d'agost. En aquest sentit, el consell d'administració continua sense decidir qui ocuparà el càrrec d'entrenador en la nova categoria. Els més ben situats, com va avançar SEGRE, són dos extècnics del club que la passada campanya van dirigir l'equip júnior, Jaume Roigés i Josep Maria Torres, si bé en la llista que estudia el club també apareix un altre exentrenador del planter blau, Israel Esteve, ara vinculat als equips de formació de la Territorial lleidatana, i el barceloní Jordi Balaguer.

D'altra banda, la LEB Or serà l'única de les categories regides per la FEB que iniciarà la temporada al complet, després que s'hagin cobert les divuit places amb les inclusions de l'Orense i el Vigo. Pel que fa a la Plata, un cop finalitzat el termini, només hi ha vint-i-un equips, de manera que la FEB es planteja ara ampliar el termini una setmana més.

http://www.segre.com...che=1&tx_ttnews[tt_news]=43073&tx_ttnews[backPid]=241&cHash=667c3093e0

Això del basquet es un "cachondeo". Es veu que en la LEB plata tampoc han pogut emplenar totes les llicencies i jugaran amb 15 equips. Aqui juga a dalt el mes ric. No importa el que pasi al parquet. fot fastic.




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos