Ir al contenido


Foto
- - - - -

al camp de esports ya basura


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
24 respuestas en este tema

#21 Lukather

Lukather

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 866 mensajes
  • 0 topics

Escrito 27 noviembre 2006 - 04:39

Jo estic amb el Darky, aquests paios em semblen d'extrema dreta. El fet que siguin catalanistes no vol dir que siguin de facto d'esquerres. He entrat a la web que ha linkat el lleida_endavant i m'ha fet bastant fastic, com tot el que fa pudor a extrema dreta.
En primer lloc, ojo a la noticia que tenen en portada: "L'arribada d'immigrants dispara els casos de SIDA a Osona". Amb aixo ja podem veure la demagogia racista que pretenen fer. A mes, diuen que volen fotos de gent amb l'estelada, pero indiquen que nomes "amb l'estrella blanca". Clar, l'estelada amb l'estrella vermella (la que respecta els colors de Catalunya i representa uns matissos més socials) per a ells es cosa de "rojos" i desarrapats. Ja em conec a aquesta gent, ja, per mi es poden anar a prendre pel sac.
Un altre cosa es que ja es veu que son integristes catolics, acabaramos. Buff, quin tufo a ranci que fan aquests paios. Aixo es la falange en català, simplement. Veig que donen molt importancia a la creu de sant jordi, clar, el tema religios els tira molt (era l'antiga bandera de Catalunya, quan esglesia i estat era una mateixa cosa). Si els investigueu una mica ja veureu que el que volen una Catalunya catalana, blanca i nacionalcatòlica. Nomès cal veure els seus articles, en defensa del catolicisme i atacant la inmigració. Nomes cal veure qui surt alla, el Xavier Sala Martin, quin paio més fatxa i més capitalista. Impresentable.
I a mes, aixo del 33, es patetic, pq es un "guiño" al 88 nazi (ningu en el seu sa judici utilitza el sistema de consignes del neonazis).
Em recorden aquells de Milicia Catalana, que porten una bandera com l'estelada de l'estrella blanca pero a mes d'estrella tenen una creu. Encara que aquests son rotllo carlista, defensor dels furs catalans pero dins de la patria hispanica. Bah, tots son uns feixistes.
Alla a Osona deuen fer bones migues amb aquestos de Plataforma x Catalunya, per molt que uns siguin mes catalanistes que altres.

D'esquerres no ho son pas, i qui digui el contrari, no te massa coneixença.

#22 Bebe

Bebe

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 250 mensajes
  • 0 topics

Escrito 27 noviembre 2006 - 08:27

Jo mai havie sentit aixo del 33, uns diuen k es esquerres i els altres k no. La veritat krek k es millor deixar el tema akestos del 33 ja sabran ells mateixos el k sOn. i tampok kal amenaçar a ningu. K poks aficionats k som de veritat del Lleida sol falte ko mos amenacem entre nosaltres! venga VISCA EL LLEIDA I VISCA CATALUNYA!!!

#23 lleida_endavant

lleida_endavant

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.249 mensajes
  • 1 topics

Escrito 28 noviembre 2006 - 12:00

Lukather xato, hem sap greu dir-te el q et diré ara, pq et conec en persona, ets bon tiu i hem caus bé, però nano, t'has cobert de glòria eh.

Anem per pams,
Primer has deixat anar lo d'"extrema dreta" i t'has quedat tan ample. El partit en sí no es decanta ni per esquerres ni per dretes, simplement prioritza la lluita nacional per davant de tot. És a dir q qualsevol persona q tingui aquest pensament ja hi pot formar part. Així q aquestes calúmnies de "extrema dreta" i coses així per part d'alguns sectors, ja te les pots estalviar.

Vols q et digui pq està tan mal vista aquesta gent? Simplement pq és l'únic partit català q plantejarà un control de l'immigració q arribi al nostre païs, i una òbvia intenció de q la gent de fora s'integri a nosaltres, com qualsevol persona faria quan es busca la vida en un lloc q no és el seu.
Ara no caiguis en el tòpic en q cau molta gent quan surt el tema tabú de la immigració, i hem titllis de racista, xenòfob i altres bajanades.
Com pots compendre ni hem considero racista, ni feixista, ni Nacional Socialista, simplement m'estimo el meu païs i veig el futur molt obscur.
A Catalunya tenim el 75% dels immigrants del Estat Espanyol, i gràcies a Déu a les zones rurals de Catalunya s'integren més, però jo q sóc de Barcelona hem fa pena veure-hi la situació. Quants immigrants parlen català? Ja tu dic jo ara, es compten amb els dits de la mà i encara sobren.
Ja sé q molts sudamericans, musulmans, o qui sigui, venen a guanyar-se la vida aquí, i amb prou feines poden fer altres coses, però vulguis o no, la cultura catalana s'hi va ressentint pel q he explicat abans.. i tinc por q algun dia acabi desapareixent, més tenint en compte q en els pròxims quinze anys, s'esperen 1 milió més a Catalunya.
Com pot compendre, veure un immigrant totalment integrat a la societat catalana, i q ademés parli el nostre idioma, m'agrada moltíssim, et dic això últim pq vegis q no tinc cap prejudici racial.

I això és el q defensa aquest partit, preservar la identitat del nostre poble, si això és racisme potser q ens ho hem de fer mirar.
De totes maneres, una cosa és entendre la situació dels immigrants i donar-lis suport, però ara et volia fer una pregunta Lukather, no creus q hauria d'haver algun tipus de regulació, i més després de les dades q t'he donat?

I bé, després has dit això del catolicisme i de la Falange, això ja ha sigut "la guinda" del pastís. No sé exactament pq ho has dit, ensenyem un sol escrit de la web on faci apologia d'això. El partit simplement és un partit de nacionalista, després q hi hagi algú q sigui practicant, q sigui vegetarià o q es renti els peus al videt...ja dependrà de cadascú. Suposo q pots entendre q una cosa el q diu una organització i l'altre el q fa cada persona a títol personal.

Només volia deixar el meu punt de vista, per molt q ho sembli, tampoc era la meva intenció fer publicitat de res aprofitant aquesta web, però tal i com ha esdevenit el tema...Tan sols volia deixar clar q hem fot q es criminalizi a alguna gent pel simple fet d'estimar la seva terra i parlar sense embuts de segons quins temes.

I pel q fa aquest "nazi 33", també sóc el primer q el condemno, no m'agraden els extrems, ni de dretes, però tampoc d'esquerres ( q alguns es pensen q tot el q olora a extrema esquerra és molt bo pq és d'"esquerres", quan també ha deixat molt dolor i moltes morts arreu del món. )

#24 Lukather

Lukather

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 866 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 noviembre 2006 - 06:50

Perdona si t'ofès, lleida_endavant, no t'ho prenguis com a res personal, pq quan dic aixo no ho dic per tu, que tb et conec i em sembles un bon noi, i a més, desconec quin tipus de vinculació pots tenir amb aquesta gent, l'unic que vull expresar es que es un moviment de dretes, i com a moviment nacionalista es "no integrador", tancat en si mateix i en velles tradicions. La seva simbologia aixi ho demostra (em sembla molt entranyable la creu de sant jordi, pero equiparar-la a la senyera em sembla un intent de reivindicar la catalunya indisolublement unida al cristianisme com a l'edat mitjana, que per alguna cosa es tracta de la bandera d'aquells temps i per alguna cosa estem davant d'una creu, cristiana com no, i d'un sant, cristià com no). Hi han molts articles dedicats al tema religios, i es menysprea l'estelada d'estel vermell. Arriven a dir que aquesta representa "l'esquerranisme, precursor de l'espanyolisme". Increible, ja ho saveu companys, tots els que teniu una estelada amb estel vermell sou espanyolistes (ilerlleida, tu en tens una de ben maca). Menysprean el independentisme socialista, equiparant-lo al nazisme. Com es pot equiparar la lluita per la llibertat i la igualtat entre les persones amb el nazisme?
Sobre el tema de la religio, nomes veure que un terç dels articles està dedicat a ella, defensant al Papa Mazinger, en articles com "El Papa te rao". Volen una Catalunya lliure, però sotmesa als dictats del vaticà.
Jo soc molt catalanista pero no em crec superior a altres pobles, en canvi aquest grup si que es creu poseidor d'una superioritat etnica. I no paren d'enfilar el victimisme com a arma (hi ha una saturació de referencies despectives cap als catalans). Te rao ERC en dir que ja n'hi ha prou de fomentar aquest victimisme tan tipic del nacionalisme conservador, que no ens porta enlloc. Per cert, els encanta insultar i defenestrar als d'ERC ("ERC vota el mateix que el PP i PSOE contra Catalunya"). Doncs l'independentime d'esquerra te un ampli suport popular entre els catalans refrendat en les urnes, en canvi a ells mai els he vist participar del joc democratic.
El tema de la inmigració, doncs que vols que et digui, el planeta terra no enten de fronteres, nosaltres no vivim en una bombolla, si la gent es mor de gana es normal que es mogui. Jo tb ho faria, clar que es necesaria una integracio, i per aixo s'ha de lluitar, pero no d'aquesta forma demagogica on tot el que no es catala es inferior. No m'agrada aquest prisma nacionalista, el meu es totalment diferent. I aquest lema de catalunya catalana es com españa española, com d'una mica de malt gust, per lo redundant que es. Es un lema excloent.
Jo el que veig es que es un moviment basat en el tradicionalisme, que mira en el passat enlloc de mirar cap al futur, que nomes mira aspectes superflus de la vida.
Mira, m'agradaria explicar-me millor pero tinc pressa pq estic al curro, el que vull dir es que el missatge que llança aquesta web es catalunya nomes pels catalans, els demes que es fotin: andalusos, negres, castellans, moros, aragonesos, etc. Aquest missatge no te cabuda avui en dia, on vivim en una societat multicultural, voler tancar-se en tradicions de fa 1000 anys no ens porta enlloc.
Els articles miren sempre cap a la mateixa direcciÓ: Que dolenta es la inmigració, la religio bona es la catolica pq la de catalunya de tota la vida, que dolents son el reste d'espanyols, pobrets nosaltres... Ho sento, pero es una forma de fer politica basada en l'odi (es deshumanitza totalment la persona foranea). Despres en els seus estatuts poden dir que lluiten per la llibertat, pero aixo ho diuen tots, el cert es que cap persona d'esquerres seguira aquesta doctrina, pq va en contra dels principis etics del pensament social.
Basicament, s'utilitza un populisme molt fort dient que la inmigracio i els de fora son la causa de tots els mals de catalunya, i aixo es el mateix missatge que el partit del Le Pen i la resta de partits d'extrema dreta que estan surgint a Flandes, Holanda, etc.
Per cert, citant el company darky

avere
els nazis porten el 88 que vol dir...<font color=red>bueno</font> tots u savem
i els fatxes catalans pos per fer servir el mateix metode pos posen el 33 que vol dir catalunya catalana que vol dir que no volen a ningu que no sigui catala o parli catala i visqui com un catala a catalunya ! aixo el comberteix amb un feixista i aixo el 33 u sap per aixo tmb utilitze el signe de l'esvastica!

<font color=red>bueno</font> espero avertu aclarit !!

:)
salut


Amic lleida_endavant, ja suposo que tu no arrives a aquests extrems, no t'enfadis home :) Nomès dic que en aquest moviment he conegut bastanta gent amb mala fe i amb idees feixistes, excloents i racistes, com diu en darky. Potser tu coneixes gent mes moderada d'aquest moviment, cada persona es un món. Jo nomès critico aquest visió, segur que hi ha gent que els segueix amb bona fe i no son aixi.

Pero el que m'agradaria saber pq aquesta gent sempre que parla de l'estelada recalca tant allo de "nomes amb l'estrella blanca". En l'explicació d'aixo trobareu moltes respostes... Pq es censura una bandera (estelada amb estel vermell) que per a molts catalans representa independencia i llibertat?

#25 Lukather

Lukather

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 866 mensajes
  • 0 topics

Escrito 24 abril 2007 - 05:14

Aquesta tarda llegint el forum de la web www.racocatala.cat (molt recomenable) he llegit un post molt interesant que m'ha fet recordar aquest topic i m'ha impulsat a rescatar i completar el mateix. Feia referencia a la naturalesa del moviment 33 i d'un dels seus maxims exponents, Unitat Nacional Catalana.
L'extracte prové d'aquest topic http://www.racocatal...idf=1&fil=64290

I en ell, un forero independentista anomenat "Guerra de Remença" fa la següent reflexió sobre aquest tema:


Et repetiré quines són les evidències de feixisme del desafortunat moviment 33 que es troben per internet. Tu després intenta justificar-les totes, però les teves justificacions (i la dels altres 33 del Racó) no treuen la objectivitat de les afirmacions que ara nomeno:

1-A UNC teniu un "capo" amb aquesta trajectoria:

·Comença a militar a l'MDT i fou el promotor de la campanya "xarnegos fora" que la directiva de l'MDT hagué de desautoritzar i expulsar als membres que l'havien impulsat.

·Ingressa a Estat Català i imprimeix en aquest partit els trets polítics més representatius del feixisme. Ell i el grupuscle feixista són expulsats del Partit.

·Funda el Partit Nacional-Socialista Català.

·Entra a militar en el partit feixista (i espanyolista) CEDADE (Centro Español De Amigos De Europa).

·Obre el negoci de venta de parafernàlia feixista i nazi amb el nom de "Militaria".

·Funda el partit Unitat Nacional Catalana.

2-Característiques d'UNC i el moviment 33 en general:

·Adopten la simbologia 33. "33" representa la tercera lletra de l'alfabet, la "C", que és la lletra inicial de "Catalunya Catalana". És a dir "Catalunya Catalana"="CC"="33".


Aquest joc de lletres i números és un joc fet servir pels neo-nazis alemanys: A Alemanya fer apologia del nazisme és un delicte, per tant, escriure "Heil Hitler" és delictiu. Per burlar la llei, els neo-nazis alemanys adoptaren aquesta seqüència "Heil Hitler"="HH"="88".


Per què UNC adoptà la fòrmula 33 si aquí no és delicte dir, cridar o escriure "Catalunya Catalana"? Lligueu caps.

·Critiquen de manera sistemàtica i foribunda tot el relacionat amb la lluita socialista d'alliberament de classe (característic de tots els moviments feixistes, tant del nazi, com del mussolinià com del de la Falange de Primo) i, en canvi, defensen obertament la propietat privada i excusen les contradiccions del sistema capitalista.

·Defensa de postures en contra de la llibertat de moviments de les persones pel món (gran contradicció capitalista: volen mà d'obra cada cop més barata però no accepten el fenomen migratori). En el seu document OFICIAL on explicaven la seva opció pel ?No? en el referéndum per l?Estatut de Catalunya deien textualment:

"la immigració és el PRINCIPAL problema de Catalunya".

El FN del Le-Pen i Democracia Nacional diuen exactament el mateix dels seus països...

·No posicionament polític. Diuen no ser ni de dretes ni d'esquerres però només critiquen als moviments d'esquerres (característica de tots els moviments feixistes. Recordeu si no: Somoza, Pinochet,Franco,Hitler, Mussolini).


En aquest sentit és curiosa la manera de distorsionar la frase pronunciada pel President Macià: "Ni dretes, ni esquerres: Catalunya" treien-la fora del context històric en que el President Macià la pronuncià i intentant presentar-la com un apoliticisme del nostre estimat "Avi". Macià redactà una Constitució Catalana amb un programa Socialista, es presentà a unes eleccions sota el nom de Front d'Esquerres/Front Popular i acabà fusionant el seu partit amb d'altres donant lloc a Esquerra Republicana de Catalunya. Tots aquests fets (entre molts d'altres documents gràfics, sonors i visuals que es conserven sobre el pensament socialista del President Macià i que puc referenciar a qui així ho vulgui) són sistemàticament ocultats.

·Censura absoluta en el seu Fòrum quan algú aliè intenta treure temes relacionats amb les lluites d'esquerres.

·Censura de l'estelada amb l'estel roig en el seu Fòrum per "ser d'esquerres". Era la Crida a la Solidaritat d'esquerres? És Unió Democràtica de Catalunya d'esquerres? Són dos exemples d'organitzacions no d'esquerres que fan servir l'estelada amb l'estel roig i que no són d?esquerres. Per què aquesta obsessió contra l?estelada amb l?estel roig? Lligueu caps i descobrireu un anti-socialisme exasperant en els ideòlegs d?UNC.

·Hem viscut la seva homofòbia en un trist altercat l'11 de setembre passat a BCN. La gent d?UNC va insultar amb improperis com ?maricó de merda? o ?marica xarnego? a un company homosexual de l?organització Andalucia Libre que tenia una parada de venta de material de dita organització pròxima a la parada d?UNC.



·Els hem vist fer la salutació feixista (salutació romana) en més d?una ocasió. L?últim cop els vam poder veure fer aquesta salutació (alçar el braç am la mà oberta i els dits ajuntats) en el partit de futbol que va disputar la selecció Catalana contra la selecció d?Euskadi al Camp Nou.


·Varis membres d?UNC, molts d?ells fundadors, són membres de la penya barcelonista ?Boixos Nois?, coneguda per la seva llarga trajectoria filo-feixista A dia d?avui, tenen prohibida l?entrada al Camp Nou, doncs el President del Barça, el Sr.Joan Laporta, els va expulsar pels seus crits feixistes i xenòfobs.
Podeu mirar el següent video (fixeu-vos en el minut 9'14):




·Molts cops, els Raconaires 33 escriuen coses defensant certes tesis capitalistes, anti-comunistes o sobre la immigració que, llegides en castellà, podrien sortir directament de la boca de l'Acebes o el Losantos.

En fi, encara em queden més evidències per pensar que els 33 és un moviment feixista. He estat el més educat posible a l'hora d'exposar aquests arguments. Espero que a mí se'm tracti amb la mateixa educació.



He trobat que seria interesant, ves. El que he remarcat i subratllat en negreta es una anecdota que sempre he trobat curiosa, ja que realment sempre que un vol fer politica dient que no es ni de dretes ni d'esquerres, sempre acava sent mes de dretes que Mussolini. Aixo es ja de manual.




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos