Ir al contenido


Foto
- - - - -

Graderia coberta.


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
24 respuestas en este tema

#21 bidekari

bidekari

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 930 mensajes
  • 0 topics

Escrito 12 marzo 2005 - 09:02

No amplien el palco, el que fan al voltants del palco es com una zona V.I.P per intentar treure algo mes de diners, pero diuen que volen ficar aquestes localitats a mig quilo el seient... no se, em sembla excesivament car.

Lo de les graderies cobertes... bidekari em sembla que a la teva frase SALUT CONEIXEMENT I LLEIDA li podries treure lo de coneixement. Un camp que no van ni 5000 persones cada diumenge i vols que facin aquesta despesa??. A mes, em sembla que el caliu a un camp com els que parles el dona la gent i no tant la coberta.


Es ben cert. Ni cinc-mil ni quatre-mil. Però això es com l'auca del senyor Esteve. Tens una botiga i una clientela fidel. Vols més clientela, per que obviament més gent vol dir més quartos. Tens dos camins:
a) Esperar que et ploguin del cel, i que amb sort mentre tant no t'en marxin uns quants.
b) Fer reformes, canvis de decoració, mil històries que en definitiva desvetllin la curiositat de la gent. Crear una sinergia en la gent i el club.
Això en podem dir sentit d'empresa, sentit comú, coneiximent, etc.

Fa onze anys, quan l'equip era a Primera (ho recordes?) el Paer en Cap Antoni Siurana, avui Conseller d'Agricultura de la Generalitat, va dir en unes declaracions a la premsa, que Lleida no havia viscut res comparable al que estava succeint. Tota l'economia de la ciutat se'n va beneficiar amb major o menor mesura. I això sol justificava les obres de remodelació del vell Camp d'Esports, portades a terme per dignificar l'estadi, el club i la ciutat. Avui ho agraïm.

Fa cent anys, quan a les autoritats locals se'ls presentava un projecte d'infrastructura d'envergadura, agafaven les tisores i el retallaven fins a ratllar el ridicul :oops: . Lleida, estava cridada a ser la segona capital de Catalunya. Ells, amb la seva gasiveria, ho van impedir :evil: . Tenien una frase que va fer fortuna en la generació dels nostres padrins i repadrins: "... Per a Lleida, ja està be". I avui ho paguem.

Tu, company Qaixal, ha quedat ben clar a quina banda estàs. Salut i coneiximent, company. :wink:




SALUT, CONEIXIMENT I LLEIDA

#22 qaixal

qaixal

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.320 mensajes
  • 0 topics

Escrito 13 marzo 2005 - 10:18

Primer de tot em sembla que ets massa ràpid classificant a la gent, ficant-los en aquella banda que tu creus per un simple post que no passa de 10 ratlles.
No diré que sóc el primer, per que estic segur que hi ha molta mes gent com jo, i segurament tal com escrius tu ets un d'ells, pero jo no sóc gens conformista. No em conformo amb la U.E. Lleida que tenim i a l'hora amb la Lleida que vivim (encara que no sigui el foro aquest) i m'agrada dia a dia tenir una millor situació i amb aquests pensaments encamino les meves accions. Defenso al meu equip sempre que hi ha ocasió i sempre que es pot es treballa per aixo.
El unic que vaig fer es demanar coneixement a l'hora de fer propostes. La situació economica del lleida no es la mes propicia per realitzar obres d'aquest tamany i d'aquest nivell de despeses. S'ha de recordar que el club és un dels mes endeutats de segona A, i si ens hem de gastar els euros no crec que tingui que ser en cobrir les graderies.No m'agradaria veure a un lleida que s'el mengen els deutes i poc a poc va descendint de categories per no poder fer front als pagaments, com ha passat en altres clubs.
Clar que recordo el any de primera i estic segur que hi va haver molta gent que venia el camp aquell any, no per les obres de remodelació que es van fer, si no per altres motius. No crec que cobrir el camp portes més gent al camp, o almenys la portes cada diumenge que es el que ens interesa, gent fidel al equip i que s'impliqui. Crec que les accions que s'ha de realitzar per portar mes gent al camp no van per aquest camí.

Ho sento si et va molestar lo de coneixement, però jo ho vaig dir, per que s'ha de ficar coneixement a l'hora de dir propostes.

FORÇA LLEIDA.

#23 bidekari

bidekari

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 930 mensajes
  • 0 topics

Escrito 13 marzo 2005 - 07:59

Company Qaixal: Tu saps tant be com jo que el Camp d'Esports es propietat municipal, per tant correspon a la Paeria finançar qualsevol obra de millora, reforma o rehabilitament a l'estadi. ¿Quina relació te això amb l'endeutament estrictament del club?
Si la Paeria va finançar la construcció d'un pavelló a Barris Nord, fet que a mi em sembla formidable, ¿per que no pot finançar una millora de l'infrastructura del Camp d'Esports amb la finalitat d'incrementar el confort i la seguretat dels ciutadans de Lleida que en fan ús? ¿Quina despesa representa per les arques del club? ¿I quin benefici representa pel club?. Aquesta es la meva reflexió. Pel demès, jo no enquadro ni classifico a ningú. La gent, amb els nostres fets, i les nostres paraules ens classifiquem i ens enquadrem.
Salut, company Qaixal.




SALUT, CONEIXIMENT I LLEIDA

#24 Guest__*

Guest__*
  • Anónims
  • 4 topics

Escrito 19 marzo 2005 - 06:44

humildemente,creo que en lleida no hay ambiente futbolero.uno pasea por la ciudad,y no se ve,ni se promociona por ningun lado,los partidos que el lleida juega en casa.de ves en cuando,un pequeño cartel en algun bar o negocio,que no lo ve nadie.creo,que lo que falla ,y mucho,es la difusion del equipo,la propaganda.por ejemplo,en el colegio de mis hijos,en el secano,cada dos por tres,lo visitan jugadores del plus pujol.los chicos se entusiasman y les cuentan a los padres y les dicen que les gustaria ir a ver al equipo.otra cosa que se podria hacer con una inversion muy baja,es estar presente en los partidos que se juegan por los barrios,que son muchos,y promocionar el proximo partido en casa.
al lleida lo conocia,en argentina,porque estaba en primera,y alli se lee todo lo referente al futbol español.cuando llege a la ciudad,ni noticias del club.sabia que ese estadio que se veia era del lleida,pero nada mas.desde el departamento de difusion habria que hacer un doble esfuerzo para que la gente de lleida se comprometa mas con la institucion.un abrazo,jordi,el argentino de festa blava.

#25 RoD

RoD

    Membre d'Honor

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 6.132 mensajes
  • Ciutat o PoblacióCamp d'Esports

Escrito 19 marzo 2005 - 09:22

Tienes toda la razon Jordi pero es algo que sabemos de toda la vida, Lleida siempre ha sido asi, en parte por culpa de nuestros vecinos de la gran capital que lo acaparan todo, en parte por culpa del club.




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos