Ir al contenido


Foto
- - - - -

N'etic cansat gent!!!!!! Demostrem inteligencia!!!!!!


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
18 respuestas en este tema

#1 lleidatic

lleidatic

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 463 mensajes
  • 12 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 12:28

A veure aqui va de que em queixo???

Que són tants insults , entre nosaltres mateixos, entre equips catalans, quines bajanades dieu???? Aneu de llestos la gran part, i despres no sabeu que es un wrbmaster, o be escribiu coses falses, o be critiqueu diaris quan ja se sap que el que escriuen les opinions no te res a veure amb el diari... ( a mes el presi del barça te rao si estan que esta al nastic es pq pagaba mes, i punto i lo mes logic es actua aixi.... que no li dieu res al Jaun Sanchez per anar al celta... si el barça no ha vingut a jugar es pq el lledia amb la lo de copa catalunya no tenia temps...!!!
D'altra banda vaig anar a italia (roma) i tothom parla del barça i del seus jugadors i de catalunya i aixo ho dic pq el barça de 126.000 socis, 95.000 abonats de futbol, 6.000 de basquet, 2.000 d'hockey, es l'equip d'una ciutat de dos milions de persones... un munt de simpatizants, sempre ha estat a primera .... en fi, es normal, si no pensa tu que tothom es queixa, nastic, terrasa, lleida, es queixa el basquet que vol mes temps, l'hockey, l'hanbol, i al dia nomes i an 24 hores, aixo es com al segre , quantes pagines te el lledia i quantes l'alcarras???? i sabeu que l'alcarras te 1.500 scois???? en fi no protesteu sempre i demostreu mes inteligencia, i educacio!

Despres no sabeu qui es baba sule, no sabeu si piti es de la cantera del lleida, no sabeu que en un post es contesta sobre aquell post i parleu de tot menys de que indicar el tema, i en fi millons de coses mes, en fi esperaba mes!!!!

#2 Martinetti

Martinetti

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.074 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 01:58

Felicitats Lleidatic!!!

M'ha agradat molt la teva explicació, i tens molta raó!!

A veure si d'una vegada per totes ens comportem de veritat com ho tenim de fer, ja està bé que hi hagi rivalitat entre els equips catalans, però quan ens toqui jugar entre nosaltres, no abans ni després, TENIM d'estar units!!!

Perquè ho sinó juguem al joc que feien uns que abans portaven el país "Divide y venceràs!"

No ho fem això més serietat si us plau!!

#3 oliane

oliane

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.372 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 02:02

1- tan sols es dixe constancia de lo poc que es reflecteix una part del futbol catala, com es el lleida, en els medis de comunicació. (amb lo nou programa de futbol cat s'intenta arregla simesno).
2- l'article de santos va fer mal. i si com tu dius creus ke ja em de donar x suposat ke la culpa es dell i no del diari el 9, doncs kagues dixat el seu e-mail x presentar les nostres queixes a ell.
3- els insults venen derivats del prescalfament i l'escalfament de temes tan controvertits. no es moralment etic ni res de bo xo i son, axo es una pag lliure i tp pots dir que s'hagin generalitzat.
4- kines coses falses s'han escrit? x par mea no mnrecordo.
5- el laporta diu que els jugadors ke no an vingut a lleida a sigut xq ells no volien venir, no x peles, ja que a altres llocs pagaen mes. axo es el ke a dit.
6- juan sanchez no es catala, ni representa a cap club. ni fa cap campanya de fent pais. i com es logic a marxat x peles i pq a vigo si a estat tota la vida, x axo escoda va venir aki i no a un altre lloc tb.
7- si no a vingut aki lo barsa es pk no volie. pk kuan va nar a jugar a alacant es podie. x ex. em passat mitja pretemporada buscant ekip x lo ciutat de lleida i ells tp han volgut.
8- es cert que lo barsa arrosegue una quantitat mediatica impressionant. x axo dius ke a roma preguntaen x ells. xo no es cert que axo perjudique als ekips petits de la seva vora? i axo explica que a lleida i agi el doble de socis del barsa que del lleida, i x aixo en lo conveni ells podran entrar x 4 xavos al nostre camp i los socis del lleida al camp del barsa no.
9- tb clar que el segre done mes informació del lleida, no comparos un 1 i un 2a, amb un equip de regional (lo tarrega i lo balaguer prou que fan un gran seguiment). lo barsa ocupe un bon ambit mediatic molt gran a nivell estatal, xo a nivell nacional o cope tot! no pots fer un 75% dinformació del barsa i la resta repartit amb espanyol i la resta de segona.
10- si esperaves mes doncs o fas un es camp de claudi o ens adoctrines amb les teves suposades bones maneres.

#4 glaria

glaria

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 140 mensajes
  • 1 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 02:43

lleidatic el teu missatge no te desperdici. no et preocupis que de seguida que puga, et contestare.

#5 blueboy

blueboy

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 409 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 07:32

o be critiqueu diaris quan ja se sap que el que escriuen les opinions no te res a veure amb el diari... ( a mes el presi del barça te rao si estan que esta al nastic es pq pagaba mes, i punto i lo mes logic es actua aixi.... que no li dieu res al Jaun Sanchez per anar al celta... si el barça no ha vingut a jugar es pq el lledia amb la lo de copa catalunya no tenia temps...!!!


Nem per parts. Les opinions si que tenen a veure amb el diari, sino, que no contractin segons quins peridodistes, i si el diari no es vol fer responsable de les opinions, pues que deixin el email del periodista per dirigir-nos a ell i no al diari. En relació a Tontolero, ja s'ha dit varies vegades en akest foro que la culpa no és del Barça, si el tio no vol venir pues que no vingo. I com a dit Oliane, el Juan Sanchez no és català, ni em fet un conveni amb el seu ekip, i es evident que vulgui tornar a la seva terra. Lo de que el Barça no va venir a jugar pq no va tenir temps ja no es mereix cap comentari, defenses postures indefensables.

D'altra banda vaig anar a italia (roma) i tothom parla del barça i del seus jugadors i de catalunya i aixo ho dic pq el barça de 126.000 socis, 95.000 abonats de futbol, 6.000 de basquet, 2.000 d'hockey, es l'equip d'una ciutat de dos milions de persones... un munt de simpatizants, sempre ha estat a primera .... en fi, es normal, si no pensa tu que tothom es queixa, nastic, terrasa, lleida, es queixa el basquet que vol mes temps, l'hockey, l'hanbol, i al dia nomes i an 24 hores, aixo es com al segre , quantes pagines te el lledia i quantes l'alcarras????


Avere noi, clar que parlen del Barça, clar que es un club mundialment conegut. Qui tu discuteix???
Els aficionats del Lleida (es veu clarament que tu no ho ets gaire) com del natsic, terrassa,espanyol,... no volem, ni demanem sortir 20 hores al dia per TV3 com el barça, l'únic que vull es veure un resum almenys de 3 minuts al gol a gol, no crec que Tv3 perdi molta audiència per això (com alguns diuen). Es evident que no podem sortir tant com el barça, això u portem dient tot l'estiu, però no se si els del bArça no ho enteneu o es que el vostre fanatisme no os deixe veure més allà dels vostres nassos.
Lo de comparar la situació de TV3 amb el segre és patètic.

en fi no protesteu sempre i demostreu mes inteligencia, i educacio!
Despres no sabeu qui es baba sule, no sabeu si piti es de la cantera del lleida, no sabeu que en un post es contesta sobre aquell post i parleu de tot menys de que indicar el tema, i en fi millons de coses mes, en fi esperaba mes!!!!


Amb akest post no has demostrat ni massa inteligència ni coneixements. Sol, t'ha faltat dir que si no ets del Barça no ets un bon català.

I per cert, si estas cansats d'akests temes (com tots) no obris un post amb això, limitat a contestar-n'hi algun que ja estigui obert

#6 Ilerdense

Ilerdense

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 3.070 mensajes
  • 9 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 07:55

Jo només vull dir una cosa. La primera és que penso que tenim tot el dret del mon a queixar-nos del Barça perquè el senyor Laporta va dir unes coses per quedar bé i no les va complir. A mitjans de temporada passada (crec que en una visita a Àger) va dir que si el Lleida pujava a Segona A ens cedirien jugadors i que farien el possible per ajudar-nos a mantenir la categoria. Més tard, quan vam pujar, va tornar a dir que ens cedirien jugadors i no va complir. Un president d'un dels millors clubs del mon no pot fer això, molta boca i despres res. Ja se que molts de vosaltres sou del Barça i us pendreu això com una ofensa però és el que hi ha. I ja no parlo d'allo de "fent pais", senyors: nosaltres també som Catalunya!!!!!!!! S'han rigut del Lleida i com jo soc del Lleida (soci i accionista) s'han rigut de mi. Ara s'ha intentat arreglar amb el conveni que he de dir que em sembla molt i molt bé pero penso que arriba tard encara que més val tard que mai. Només volia justificar el perquè de les meves queixes cap al Barça i, en especial cap al seu president. Crec que tenia prou raons per queixar-me.

#7 Tucho

Tucho

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 6.500 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 08:10

lleidatic te rao la comparacio de socis entre lleida i barsa es mes gran qe la de lleida alcarras per exemple si nosaltres fossim els grans de catalunya segu qe voldrieu moltes pagines nostres aixo es normal

Tota la rao Soc lleidatà xo tb realista

#8 blueboy

blueboy

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 409 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 08:48

El Segre, igual que Lleida TV, parla de tots els ekips de Lleida fins a preferent kuan juguen el cap de setmana, tant al tn com al marcador. Evidenment no veuras imatges, pq no es té els recursos com per grabar tots els partits. Ja fan prou fican els resums dels de tercera.
Avere a tothom li agrada veure el seu ekip per la tele, però NINGÚ a demanat sortir tan com el Barça, joder! no ho enteneu? kuantes vegades s'ha dit que lo que estaria bé es que el resum del Lleida (o els altres catalans) al gol a gol dures 3 minuts. Amb lo del programa futbol cat han fet un bon progrés.
Si cada vegada que parlem de TV3 sortiu amb lo mateix, home. Que si el BArça es un gran club, que si Tv3 ha de mirar la seva audiència, que la resta d'ekips no té la massa social suficient com xq en parlin a la tele, per favor...
Algú creu que si parlessin 15 minuts dels ekips de segona al gol a gol quebraria TV3? Si l'únic que fan es repetir les mateixes coses el Barça durant tot el programa.
Per cert, ara casi parlen tant del Madrid com del Barça als esports, SON PENOSOS

#9 Xikket

Xikket

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 325 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 10:27

El Barça no és Catalunya per tant igualtat de condicions, encara que sigui més gran q? Després els culers us queixeu del Madrid i TVE1.

Visca el Lleida! Segur que a Itàlia també descubriran el Lleida quan investiguin sobre el Vitali XD

#10 Xikket

Xikket

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 325 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 10:28

Per cert si tan normal trobeu que es parli més del Barça, també heu de trobar normal que es parli més d'un equip q té 9 vegades més copes d'Europa que vosaltres no? Així que TVE1 i demés actuen correctament segons vosaltres.

#11 AsRoC

AsRoC

    Senior Member

  • Moderadors
  • 7.794 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 septiembre 2004 - 10:31

es logik k tothom parli del barça si a totes hores per la tele per la radio, per la premsa nomes parlen del barça.
si en llok del barça parlesin del lleida molts parlarien de nosaltres.
pel k fa a tortolero cobrava mes dineres al lleida!
i tan us molesta k sortim per la televisio?
kuans socis i aficionats hi han a catalunya del lleida, del terrassa, del nastik?
en som uns quans! i volem veure els nostres resums, les nostres noticies etc....
dona la impressio k kuan mes minuts tenim es kuan el barça a perdut, klar per no kedar malament ells, klar k ara s'aprofiten del mal moment del madrid.

#12 bidekari

bidekari

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 930 mensajes
  • 0 topics

Escrito 29 septiembre 2004 - 12:43

D'acord amb tu, lleidatic: menys insults i més critica constructiva, collons!



SALUT, CONEIXIMENT I LLEIDA

#13 torre

torre

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 147 mensajes
  • 0 topics

Escrito 29 septiembre 2004 - 08:53

juas juas... ¬¬

#14 lleidatic

lleidatic

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 463 mensajes
  • 12 topics

Escrito 29 septiembre 2004 - 10:33

Una cosa no comparo tv3 amb el segre... només dic que tots els medis tracten mes ampliament allò que els seus lectors volen llegir, Ok? i aixo es fa amb entrevistes!!!! Jo he treballat al 9 durant dos anys... als estius i un amic meu inclus te coses publicades en aquest mon... i sabeu per exemple que si la portada es del barça els anunciants de dins paguen el doble??? i aixi infinites coses... sabeu a quanta gent interesat una pagina del lleida??? a la mateixa que una del Girona, nastic, terrasa, Gramanet parlant nomes de futbol, em deixo l'handbol i l'hockey que estan no cremats incendiats.... es molt dificil el mon periodistic, tot esta molt mediatitzat i si no estas a la moda, morts i t'enterren i la moda es el barça i os juro que a la gent del 9 els hi sap mes greus que a valtre no poguer dedicar potades a altres coses i fica un parragraf del barça... sabeu tmb que com a causa de la relacio segre- el 9, aquest segon no poc publicar aqui lleida algunes coses de lleida sense el permis de segre? en fin que es un mon molt complicat i entenc que enceti ires... pero costa i molt!!!! una altre tema es el tema del to dels comentaris aixo si que en parlare mes endavant! (per cert si escriu al 9 et donaran email, i dirrecio del Santos).
Tv3??? penseu a) no tothom te tele autonomica, pregunteu a Extramadura, Numancia, Cadiz(tot i la seva pedaso aficio), i altres a veure quina informació tenen ? ? ? i a molts equip que sobreviuen del que diuen a tve, i tele 5, i em sembla que no parlen masa de segons quins equips, despres tenim la sort que tv3 fa desconexio lleida cada migdia, i ens parla nomes de lleida, fa els epots cat ara, fa un programa nomes d'esports i retransmetiex partits de 2a, 2b algun de tercera, algun de l'hanbol femeni, fa partits ara del valls i tarragona a Leb, fa hockey, i etc intentar tracatar el gran barça per sobre de tots i despres tracta els altres am la mateixa mesura (en quan a temps, ja e dit que ja parlare dels comentaris), no se jo crec que el dia de l'ascens va fer un video de mitja hora, (pregunteu a ferrol que van fer???, i habia tele a galicia en directe??), quan partits van fer del calhorra quan era a segona b??? en fi que tv3 es una de les teles autonomiques que mes temps dedica als equip petits i esports petits, fa errors, pero tmb encerts, i treballa molt i fort per l'esport catala,el que no podem pretendre es que a sobre una tele de 6.000.000 millons de persones parli tant com el segre de nosaltres, al teletext la ultima noticia de segona a treure va ser ahir la del lleida, de la conexio en directe que vam fer l'any passat al camp de la cultural de lleo, amb aquells impresentables que els i van ficar imposible...
en fi una mica de paciencia i entre els altres...
a més aqui a barcelona hi ha un canal que es diu BTv, i fan el gols de pregerent regional dels equips de barcelona, esclar tmb fan els de 2b, 3 etc... i entrevisten al entrenador, de cada enquip, uns 2 minuts, sabeu qui ho fa? afecionats , pero esta molt be, es una idea per lleida tv!!! no ens podem queixar tenim dos diaris provincials, una tele local, una tele a la comunitat, que mes voleu... jo he llegit missatge d'equip de l'elit per que no s'enteren de res, i en els seus diaris pq parelen d'altres coses i equip, al foro del basquet un tio de valladolid deia que tenia enveja pq es parlava molt de naltres, i teniem molta informacio en canvi ells.....
Pel que fa a lo de les mentides no es ben be mentides, aqui hi ha gent molt jove que porta el lleida molt adins, i m'agrada, pero despres per aqui hi ha un munt d'insults, crtiques, i despres no sabem si piti era a la cantera del lleida, de que jugar baba sule, algun no coneixia Juan Sanchez, i altre coses que e vist que e pensat com no es pot saber aixo, per es normal ningu es perfecte, per tant no demanen sense solta ni volta pensem les cosese una mica abans, i escrivim en sentit.
Potser el problema dels medis es que no volem que ens informin que es la seva fenya, si no que tv3 faci propaganda del lleida i tot catalunya en senti a parla, pero jo si el lleida del meu cor, juga bé, te una aficio fidel i que se l'estima, no em fa por un dia serem alli dalt, segur, pero em de pensar amb el cap i animar a mort ( veus ara se macut tot allo que es va dir despres de perdre 3-0 contra el terrasa, a coses com aquesta em refereixo , a tot el que es va dir a rubio, i estic segur que tant rubio com pons pateixen molt per aquest lleida, i que llegiexen aixo, com sabia de sentir rubio despres de tot el que ha fet pel lleida (si va baixa, xo com a jugador... i amb auqell equip que entrenaba,... i el que va fer l'any passat...) o sigui que somi lleida!!!


p.d soc soci del lleida desde fa 3 anys . l'any del descens a segona b, i per motius d'estudis i cotxe nomes he assistit a dos partits en 3 anys, aquest any no soc soci pero el lleida em te el cor robat, i nomes intento ajudar-lo tant com puc, i dir-vos que amb educacio i sense insults sempre es surt guanyant... envieu emails educats a tv3, a que os va respondre a el 9?? feu el propi amb els dels nastic i no caigueu si algun ximple os provoca, el millor seria no cnt,
gracies per llegir el pos a qui ho faci!!!!

#15 blueboy

blueboy

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 409 mensajes
  • 0 topics

Escrito 29 septiembre 2004 - 12:42

Cadiz no té tele autonòmica?????? me semble que vas una mica ekivocat.
VAig mirar durant un any el gol a gol del canal andalús i ni punt de comparació amb el de TV3. Clar que allí no tenen un "GRAN EKIP" com pot ser el Barça, però l'atenció que els hi dedicaven als ekips andalusos estava molt millor distribuïda.
Una altra cosa (que ja he dit milions de vegades) no pretenc que es parli del Lleida i de Lleida per un mitjà autonòmic que en teoria representa 6 milions de ciutadants (FALS) com es podria parlar en els diaris locals, això és evident, HO EN TENS??????
ki vulgui això es que no té sentit comú. L'únic que m'agradaria es que, per exemple, al gol a gol els resums dels de segona duressin 3 o 4 minuts. Creus que passaria alguna cosa per fer això? podrien seguir parlan del barça, però enlloc de fer-ho 2 hores, seria 1:45. Creus que la gent ja no ho miraria? que ningú voldria ficar la seva publicitat? per favor...
En lo dels diaris esportius ja no hi entro, ademès són privats, no? pos que facin lo que creguin millor per ells, no els compro i ja està.

#16 Guest__*

Guest__*
  • Anónims
  • 0 topics

Escrito 29 septiembre 2004 - 01:08

a veure blueboy... o noi blau ....

Si m'entens d'una vegada , tens rao amb lo de cadiz se m'ha colat, volia dia el recreativo de huelva, o d'altres equips.... per cert tens rao amb lo de gol a gol el que passa que dediquen tmb molt temps a l'espanyol i el resum de 2a ja duren 5 minuts, lo que podrien dura mes, pero dilluns ja en fan un programa especial on van entrevistar no se quin presi dilluns.....

#17 blueboy

blueboy

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 409 mensajes
  • 0 topics

Escrito 29 septiembre 2004 - 03:34

I te tornes a colar amb el recre. Huelva tb està a Andalusia.
Les altres comunitats que no en tenen tampoc la paguen, nosaltres si.
Però es igual, deixem estar ja lo de TV3 pq es una cosa molt clara i discutint-ho tp arribarem a cap lloc. Lo que dius del futbol cat, tens raó i ja ho dic amb un altre post que me semble molt bé això que ha fet TV3. Trobo que es un programa que pot deixar contents als afeccionats que volem veure els resums dels nostres ekips. Sembla que ens han escoltat i almenys tenim un programa dedicat a nosaltres, no nomès Barça.

#18 Guest__*

Guest__*
  • Anónims

Escrito 29 septiembre 2004 - 05:32

no nomes dit que si ja se que huelva es andalusia pero es queixen que no els presten atencio, si no fes un tomb per la seva web. gràcies!!! nomes vull que parlem anime i no ens queixem tant

#19 Xikket

Xikket

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 325 mensajes

Escrito 29 septiembre 2004 - 07:31

No cal donar-li tants tombs al tema ni respondre coses que no venen al cas. Quan estem parlant de Tv3 s'ha de dir que és una tv pública que paguem entre tots per tant no està lligada a res, si té deficit segur que no serà per donar més minuts de notícies dels altres equips. Per tant el tema queda ben clar, entenc la postura dels medis no publics.




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos