Ir al contenido


Foto
- - - - -

Gran pas cap al 'play-off'


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
Este tema no tiene respuestas

#1 samilof

samilof

    Un crack del Lleida

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.563 mensajes
  • 102 topics

Escrito 11 febrero 2009 - 10:13

El Lleida Llista es referma a la setena plaça al guanyar un rival directe com el Blanes (2-1), amb remuntada inclosa, i posa fi a tres derrotes consecutives

El Lleida Llista va fer un pas de gegant aquest dimarts a la nit en el seu afany de disputar el play-off pel títol al derrotar un rival directe com el Blanes, cosa que consolida els lleidatans a la setena plaça de l'OK Lliga. Els homes de Quim López van ser capaços de remuntar el gol inicial visitant i amb aquest triomf treballat van igualar el goal average dels gironins (a la primera volta havien vençut els llistats per 5-4) i els avantatgen en sis punts en la classificació.

El Llista va condensar totes les seues virtuts i el seu estat de gràcia d'aquesta temporada en el partit d'ahir a la nit. Va mostrar solvència, solidesa, intel·ligència i, sobretot, molta paciència per no descompondre's davant d'un rival no només de qualitat sinó molt experimentat. I és que aquest Llista, amb jugadors la majoria encara molt joves, ha madurat i ha acabat per explotar aquesta temporada.

Va ser un partit d'alternatives en el joc i també d'ocasions de gol: quatre penals (dos per equip) i una falta directa a favor del Llista van donar com a resultat un duel emocionant fins a l'últim segon.

Sorprèn que en la primera meitat cap equip no marqués perquè tots dos van disposar de bones ocasions per fer-ho. Va ser el Blanes el que es va avançar en el marcador poc després del descans. Va ser un ràpid atac que va culminar Armengol amb un fort llançament (0-1, min. 32). El Llista no es va descompondre i fins i tot va haver de respirar alleugerit quan Benito va estavellar una bola al pal. Els últims cinc minuts van ser una pura bogeria.

Francesc Gil va impartir justícia a l'anotar l'empat després d'una dura rematada (1-1, min. 45) i a menys de dos minuts per a la finalització, amb el Blanes volent firmar les taules, Seró va ser objecte d'un penal que ell mateix va transformar (2-1, min. 48).

El tècnic llistat Quim López es va mostrar orgullós dels seus homes després del partit. "Aquest equip s'ha fet gran. Ara anem amb totes les nostres forces per la setena plaça."




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos