Ir al contenido


Foto
- - - - -

Quins records teniu en ment??


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
18 respuestas en este tema

#1 mixes

mixes

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.527 mensajes
  • 0 topics

Escrito 21 julio 2006 - 10:25

No sabia ven be on posar aquest post, volia recopilar una mica de que us enrecordeu tots desde que seguiu el Lleida. Jo us fare un petit resum pero segur que hem deixo alguna cosa. Posare coses desordenades perque no m'hen recordo exactament de la data en que es varen fer segons quines coses i ho fare sobre la marxa men vagi enrecordant...

Els primers records que tinc al cap son del lleida a primera, no men recordo massa d'això ja que potser tenia 5 anys crec però recordo el andersen, el gonzalo, el virgilio, el txema, el ravnic, el gol nord tirat a terra... recordo que els gols del barça al camp d'esports es celebraven mes que els del propi lleida.

Despres amb més claredat recordo el any seguent de la promoció davant l'sporting, un home gran quan jo estava a tribuna amb mon pare hem va regalar un clauer del sporting i hem va agradar bastant. Crec que va ser aquell any que el jordi guardiola començava a retransmitir els partits del Lleida en directe.

Recordo enfrotaments mitics contra Las Palmas, amb l'afició cantant "pio pio" i mitja tribuna de color groc perico. Partits contra osasuna amb els famosos cantics de gol nord a gol sud de "hola don pepito, hola don jose", allo hem posava la pell de gallina i ara que ho recordo m'entristeix...

En un partit de copa de no se quin any jugavam contra el saragossa a casa que vam perdre i vaig veure com pegaven a un noi del gol nord i queia seients avall.

Recordo un 3-0 al sevilla a la lliga amb un golàs de Roa desde mig del camp, crec que en va fer un altre però no recordo contra qui ni res va ser.

Recordo una davantera que ens hagues fet pujar a primera si no hagues set pel puto espanyol....Tamudo Josemi, que mols recordareu el que va passar. Recordo l'alineació d'aquells temps amb Busquets, Fran Quique alvarez oriol (navarro) Milosevic, Escoda Roa Simeon (calderon) setvalls Josemi i javi peña. Amb victor muñoz a la banqueta.

Recordo el camp fins abans de baixar a segona B amb una mitja de 6000 espectadors mes o menys (espectador amunt, espectador avall).

Recordo a vicente, aquella promesa que va jugar de puta mare al mig del camp i que despres el va fitxar el mallorca a primera i es va trencar el genoll... i també el que deien que ere el seu successor radulovic...en fi...

I men recordo pero no ho vui fer de l'any de renaldo, oscar alvarez, padin...etc que ens van fer baixar a segona B, l'unic bon record que guardo d'aquell any es que vam guanyar l'atletic de madrid 2-1 (ara es quan m'equivovo i vam perdre, esque no estic mol segur del que dic jeje) i van fer el partit pel plus.

I hem deixo moltes coses que ara mateix no hem venen al cap pero que segur vosaltres me les feu recordar.

Salut i visca el lleida

#2 rrj

rrj

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.648 mensajes
  • 1 topics

Escrito 21 julio 2006 - 10:35

Doncs jo recordo el 3 a 0 al Sevilla. Va ser el primer partit que vam anar a veure. Des de aleshores fins ara.
Grans partits contra l'osasuna i les seves penyes. Gran ambient al Camp d'esports.
Varem agafar una epoca bona, de grans jugadors i bon joc, i tambe el descens a 2b, pero encara ens ho vam prendre més seriosament. Tambe vam disfrutar amb la tornada a 2A i lo millor el seguiment del Lleida quan jugaba fora la temporada passada. Val la pena anar-hi. Es disfruta i molt.

#3 Key_Okuna_2

Key_Okuna_2

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 483 mensajes
  • 0 topics

Escrito 21 julio 2006 - 10:43

jo tinc 14 anys, no me'n recordo de res des de l'última temporada a segona b. Me'n recordo del Celta B y el León cabrón saluda al campeón. :wink:

#4 [Nakor]

[Nakor]

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.269 mensajes
  • 1 topics

Escrito 21 julio 2006 - 10:45

El meu seria el partit de Copa del Rey amb el Saragossa. Va ser el primer partit que veia en directe. Jo i els meus companys cridant a porter Raul per a que ens saludesin jejejeje. Va ser un dia inolvidable mes que res per els cants i l' anims que tenie per veure el Lleida. Encara recordo els cants... (Raul saluda! el publico te ayuda!) o (Boti! Boti! Boti! el qui no del Saragossa qui no boti!). :lol:

#5 qaixal

qaixal

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.320 mensajes
  • 0 topics

Escrito 21 julio 2006 - 03:07

algú recorda aquell nen que es va fer famós, va sortir fins i tot al gol a gol del escobar, per que es va ficar a plorar el dia que vam jugar amb l'atletico de Madrid a casa i vam descendir de primera???

Jo tinc records dels anys anteriors al ascens a primera.

#6 qaixal

qaixal

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.320 mensajes
  • 0 topics

Escrito 21 julio 2006 - 03:08

algú recorda aquell nen que es va fer famós, va sortir fins i tot al gol a gol del escobar, per que es va ficar a plorar el dia que vam jugar amb l'atletico de Madrid a casa i vam descendir de primera???

Jo tinc records dels anys anteriors al ascens a primera.

#7 cristian

cristian

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.479 mensajes
  • 0 topics

Escrito 21 julio 2006 - 03:30

Jo no recordo res encara tenie 3 Anys :(

#8 GTS

GTS

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 3.037 mensajes
  • 8 topics
  • Ciutat o PoblacióCorró d'Avall / Sudanell

Escrito 21 julio 2006 - 10:12

Jo els records més antics que tinc són el partit contra el Barça al Camp d'Esports, amb 1-0 a la mitja part i la segona escoltant el partit a la ràdio del cotxe pq era un crio i m'estava fotent de fred. De la mateixa temporada. un empat a casa contra el Superdepor d'Arsenio Iglesias i el fatídic partit contra l'Atlético.

De Segona A, aquest 3-0 al Sevilla gairebé recuperant el goalaverage del 5-1 de l'anada (1a o 2a jornada de Lliga), un 0-2 a casa amb el Málaga on van acabar les opcions d'ascens l'any 99, Tamudo i el seu substitut Sabin Ilie (el germà dolent).

Més recentment, escoltar per la ràdio mentre anava cap a Barcelona a estudiar el partit contra el Mataró que ens assegurava la promoció i, sobretot, el partit a Lleó i l'ascens contra el Celta B. I dels dos anys a Segona, per mi el millor moment la victòria de Copa a Terrassa: ens van remuntar un 0-1 a la prórroga, vam acabar empatant i passant ronda als penals... I el Gol de Gonzalo Arguiñano amb el braç, tenint-lo estirat, que va justificar dient "lo tenía pegado al cuerpo" assenyalent-se l'espatlla (pot ser a Pucela?)

De Vicente gairebé no m'en recordava... un dels jugadors amb més classe que ha passat darrerament pel Lleida. Sense desmeréixer però els Virgilo, Calderón...

I per acabar, el partit contra el Castilla (a Lorca no hi vaig poder ser) que ens feia veure una mica de llum al final de túnel, encara que al final s'apagués.

#9 Ilerlleida

Ilerlleida

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.033 mensajes
  • 0 topics

Escrito 21 julio 2006 - 11:55

a mi si me feu dir una cosa q me recorda al Lleida, es la holor a herba de l'antic Camp d'Esports.. ara no se pq no la sento tant, pero quan me ve penso en aquella epoca daurada en que jo com molts mes jovents de la meva edatens ficavam a lateral i ens engantxavam a la valla que havien abans. sempre recordo el Bernal corrent la banda.. debia tenir uns 8-9 anys jo per llavors.. recordo tambe el dia de l'ascens a 1era (quan dic recordar, dic algunes imatges) a l'entrada ens repartien uns bollos hem sembla i havia una cuada de por! si no recordo malament en aquell partit la gent no es podia asentar per a q aixi hagues mes aforament. Si puguesa viure aquells moments en la edat que tinc ara!!! :cry: recordo que es va guanyar per 3-0 contra el Badajoz i despres tots cap a l'ajuntament on jo m'emocionava pq el Rubio hem va xocar la ma! :P de primera.. recordo l'empat a 0 contra el Depor (partit aburrit) recordo... el desplaçament al Mini per una presumpta moneda q algu va llençar a l'arbit i ens van tancar el camp i q varem empatar a 1 contra el Logronyes amb gol de miliki. de Miliki precisament recordo que a casa contra la Real va xutar una falta que al Kodro no se li va ocurrir res mes q despejar-la amb el cap desde la barrera i va quedar mitg estabornit! Recordo que al canto del meu seient de lateral alta havia un home que estava tota la temporada criticant al Urbano i al partit del Barça no parava de dir que si marcava Urbano martxava.. i.. evidentment.. va marcar ubrano!! l'home es va tornar boig i el recordo com va saltar pel passadis que hi ha davant dels seients amb les mans al cap! jeje (l'home es va quedar tot el partit..) deixant la temporada a primera, recordo un partit de copa del rei davant del Depor on desdel gol nord es va tirar un bombo al Bebeto que no el va tocar per poc.. nose pq allo me va fer molta gracia.. (sera per aixo que ara soc com soc?....) tambe recordo com algu a dit abans el partit de copa contra el Saragossa que hem sembla q va acabar amb 2-2 amb un penalty fallat pel Calderon i on els del zgz cantaven: "Si teneis cojones, venid a Zaragoza!! " jo volia na.. monpare no.. llavors aixi per damunt recordo el partit, com no, del Sevilla.. amb el golarro de Roa.. i aixi mes trist.. recordo el partit contra l'Extremadura.... sempre eh cregut que si haguesam guanyat aquell partit ara no estariam on som... pero ves a saber! Capritxos futbol! de l'any del descens.. poca cosa a recordar... el partit contra el Atl.Madrid q varem empatar a 1 (primer partit q vaig vere correr al Renaldo) (cabro!) i re.. de 2na B el desplaçament q vaig fer amb els meus pares la segona temporada a 2na B al camp del Nastic, on vam arribar tard al camp i just estavam apunt d'entrar.. gol del Nastic... enga.. mitja part i perdeiam... q ve q me van sentar per aixo despres els gols de Nakor i ... ( Nano?¿ ) varem guanyar 1-2 :) de l'ultim any a 2na B recordo el desplaçament al mini ( 0 - 0 ) i a Sabadell ( 0 - 0 ) Com podeu veure.. no portavam gaire sort.. 2 partits aburridisims!! i bueno... el dia de la Cultural, on vam poder viure despres de molt de temps ambient de futbol de veritat.. el desplaçament a Lleo i el gran dia.. el del Celta B.. despres ja mes recentment la victoria dakest any a Tarragona i Llorca, la del Madrid B aqui.. i la derrota a Almeria... del dia d'Almeria guardo un record agredolç.. ja que la derrota ens va manar a 2na B.. pero la gent d'Almeria va ser genial, i varem pasar un gran dia! I re.. aqui estem! Seguirem fent historia, bona o dolenta, pero sempre al canto del Lleida!

#10 mixes

mixes

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.527 mensajes
  • 0 topics

Escrito 22 julio 2006 - 01:12

Ostia ilerlleida ara menrecordo del partit que dius contra l'extremadura!! Ere el dia de reis perque recordo que ens van robar el maletero del cotxe tots els juguets que tenia de casa mapadrina i hem vaig posar a plorar jeje era petito i aquell partit va ploure!! si no recordo malament vam quedar 2-3, fesme memoria.

#11 Piparata

Piparata

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.423 mensajes
  • 0 topics

Escrito 22 julio 2006 - 11:45

Jo els millors records els tinc no sé perkè la temporada 2000-2001! Per aquella època jugaba Moreno a qui cridava molt amb ma cusina darrere de les valles. Jo tambè tenia la sensació de l' olor de la gespa del Camp d' Esports! Mítics aquells anys amb el Camp d' Esports envoltat de gent comprant de tot.

#12 Ilerda

Ilerda

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 413 mensajes
  • 1 topics

Escrito 22 julio 2006 - 04:25

Yo menrrecordo del primer partit k vaig anar a vere el lleida ere petit i vaig anar vere Lleida vs Betis em sembla k estabam a primera divisio i vaig anar am la meva veina i el meu parei mamare ajaja no menrrecordo del resultat ni de res casi pero recordo k totom cridava i coses aixi pk tink un video grabat

#13 Vlaovic

Vlaovic

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.311 mensajes
  • 0 topics

Escrito 22 julio 2006 - 05:38

de Miliki precisament recordo que a casa contra la Real va xutar una falta que al Kodro no se li va ocurrir res mes q despejar-la amb el cap desde la barrera i va quedar mitg estabornit!


òstia kins cacaus q fotia el Nikola Milinkovic, era el meu jugador favorit. M'enrecordo q el Kodro va estar una bona estona al terra sense saber on era. :twisted:

#14 Ilerlleida

Ilerlleida

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.033 mensajes
  • 0 topics

Escrito 22 julio 2006 - 08:04

Ostia ilerlleida ara menrecordo del partit que dius contra l'extremadura!! Ere el dia de reis perque recordo que ens van robar el maletero del cotxe tots els juguets que tenia de casa mapadrina i hem vaig posar a plorar jeje era petito i aquell partit va ploure!! si no recordo malament vam quedar 2-3, fesme memoria.


No no, el partit que ti dius va ser, tambe contra l'extremadura, pero l'any del Yasunaga, q varem guanyar 2 - 0 i va caure una tromba d'aigua impresionant! Aquell partit si que debia de ser per reis! (q percert, vaya putada tio.. :? ) recordo d'aquell partit del 2-0 que Yasunaga va fer el 2on gol i quan anava a celebrar-lo se va fotre una ostia i va caure al terra amb tot el fang! jeje el partit contra l'Extremadura que dic jo es el de l'any que ens varem quedar a les portes de l'ascens, amb el partit retransmes pel plus i q varem perdre 2-3 amb un robo increible.. ficats a recordar de l'Extremadura, diria que va ser l'any despres del descens de 1era, que a la mitja part guanyavam 4-0!! I havia un home al canto q me deia: Avui els hi fotem 10!! 10 els hi fotrem xiquet!! a la segona part l'equip va sortir molt mes relaxat i ja me deia q no en fariam cap mes.. al final 5-1 vam guanyar.

#15 GTS

GTS

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 3.037 mensajes
  • 8 topics
  • Ciutat o PoblacióCorró d'Avall / Sudanell

Escrito 22 julio 2006 - 10:02

Yo menrrecordo del primer partit k vaig anar a vere el lleida ere petit i vaig anar vere Lleida vs Betis em sembla k estabam a primera divisio i vaig anar am la meva veina i el meu parei mamare ajaja no menrrecordo del resultat ni de res casi pero recordo k totom cridava i coses aixi pk tink un video grabat


No crec que fos el Betis, l'any de primera em sembla que ells estaven a Segona divisió.

#16 Ilerda

Ilerda

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 413 mensajes
  • 1 topics

Escrito 22 julio 2006 - 10:38

Yo menrrecordo del primer partit k vaig anar a vere el lleida ere petit i vaig anar vere Lleida vs Betis em sembla k estabam a primera divisio i vaig anar am la meva veina i el meu parei mamare ajaja no menrrecordo del resultat ni de res casi pero recordo k totom cridava i coses aixi pk tink un video grabat


No crec que fos el Betis, l'any de primera em sembla que ells estaven a Segona divisió.


doncs deuria de ser amistos o de copa del rei

#17 mixes

mixes

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.527 mensajes
  • 0 topics

Escrito 22 julio 2006 - 11:32

Ostia ilerlleida ara menrecordo del partit que dius contra l'extremadura!! Ere el dia de reis perque recordo que ens van robar el maletero del cotxe tots els juguets que tenia de casa mapadrina i hem vaig posar a plorar jeje era petito i aquell partit va ploure!! si no recordo malament vam quedar 2-3, fesme memoria.


No no, el partit que ti dius va ser, tambe contra l'extremadura, pero l'any del Yasunaga, q varem guanyar 2 - 0 i va caure una tromba d'aigua impresionant! Aquell partit si que debia de ser per reis! (q percert, vaya putada tio.. :? ) recordo d'aquell partit del 2-0 que Yasunaga va fer el 2on gol i quan anava a celebrar-lo se va fotre una ostia i va caure al terra amb tot el fang! jeje el partit contra l'Extremadura que dic jo es el de l'any que ens varem quedar a les portes de l'ascens, amb el partit retransmes pel plus i q varem perdre 2-3 amb un robo increible.. ficats a recordar de l'Extremadura, diria que va ser l'any despres del descens de 1era, que a la mitja part guanyavam 4-0!! I havia un home al canto q me deia: Avui els hi fotem 10!! 10 els hi fotrem xiquet!! a la segona part l'equip va sortir molt mes relaxat i ja me deia q no en fariam cap mes.. al final 5-1 vam guanyar.


Osti si tens rao, tants Lleida - Extremadura al final no sas quin es quin ejej el que dius tu si no recordo malament va marcar roa de penal un dels gols o ens els van fotre ells un de penal no men recordo massa pero un penal hi va haver fijo

#18 juanma369

juanma369

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.840 mensajes
  • 0 topics

Escrito 22 julio 2006 - 11:51

Jo recordo a primera que estave a lateral alt amb mon pare i que de la sorollada que havie sempre arrivave a casa amb mal de orella, jeje, també recordo molts anys a segona A i el any del descens :( , despres sempre recordare els Play-off a segona A contra la Cultural al seu camp om vam empatar i mu vaig passar molt be a l'autocar vam arribar a Lleida sino recordo mal a vora les 6 del mati i a les 9 tenia examen jajajaja, despres el partit contra el Celta b que celebrava cada gol com si fos l'ultim que veuria :D , i de l'any passat el viatge a Terrassa que ens hi van clavar 3 gols.... :? , i aquest any a l'unic que he pogut anar a veure fora de casa que va ser al de Tarragona on també mu vaig passar molt bé i adamunt vam sortir victoriosos :D, i també crec que recordare sempre l'ultim partit a segona A contra el Llevant un partit extrany on es barrejave la tristesa d'uns amb l'alegriia dels altres i el dia de l'adeu del Txema.

#19 vid

vid

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.463 mensajes
  • 0 topics

Escrito 23 julio 2006 - 12:49

-me'n recordo del DON PEPITO,Don JOSÉ amb el OSASUNA(allo era wapisim)

-me'n recordo quan era petitet que 2 o 3 diumenges a la temporada quan el pare em deia que anavem a veure el Lleida em feia molta il·lusió. m'en recordo com ell saltava i em feia saltar a mi, i jo no comprenieia massa perquè i es que en aquells moments vam assolir l'ultim ascens a primera.

-me'n recordo de les paradetes a fora del CAMP d'ESPORTS on vaig comprar la bufanda del retorn a primera, aquesta bufanda no es canvia per res del Món i això que aficionats de Celta i Llevant me l'han volgut canviar, però això no se toca, es sagrat. seria bo recuperar aquelles paradetes que donaven caliu abans del matx.

-me'n recordo de veure el Camp d'esports bastant ple.

-me'n recordo quan va caure un nen per una de les obertures del Lateral i des de llavors mon pare no m'hi deixava atansar.

-m'en recordo d'algo de Mané i els elogis de la gent.

-me'n recordode calderón,josemi,roa. en aquella temporada va haver-hi un partit molt especial, a cordova, que ens van expulsar el porter anant 1-1 me semble i vam ficar un jugador de camp com a porter, roa me semble, perquè no podiem fer més canvis i vam acabar guanyant 1-4 i en un gol el josemi es va aixecar la samarreta i davall portava una samarreta felicitant l'ALZAMORA pel seu mundial de 125 c.c.

-me'n recordo d'un partit amb el getafe l'any del descens, en que vam començar guanyant i vam acabar perdent amb un equipet bastant fluix, aquí vaig veure i comprendre del tot perquè vam baixar.

- recordo humiliacions al lleida a 2b, 2 o 3 5-0, recordo el dia que vam deixar perdre una gran oportunitat a REUS per classifican's pel PLAY-OFF.recordo l'ultima temporada a l'infern amb RUBIO i El SUPER NAKOR d'aquells temps. recordo el partit amb la cultural i el gol de lezaun, i un altre gol de lezaun importantisim al camp de PAJARA PLAYAS, i recordo el golo de crusat a LLEO tot i que no hi era i com ens van empatar a l'ultim minut. i per acabar el dia amb el celta b, i es que sense fer cap cosa de l'altre mon vam guanyar 3-0 igual que tots la lliga, que sense fer molta feina vam guanyar molts partits.

-recentment recordo la temporada del retorn a 2A, començant bastant fortsi acabant com vam puguer.

-i l'ultima temporada, un monoleg, partit que no es mereix perdre el lleida=partit perdut. bons moments com el dia de l'albacete, amb el segon gol de pissarra(me va sorpendre que el lleida fes aquells goll) i el golas de l'oscar.
i com a record més gran el viatge a llorca que em va fer creure en una cosa en la que feia molt temps que no creia, la salvació, i ja ho diuen, com més alta més forta la patacada, i així va ser.

- com a ultims records coneixeus a uns quants de vosaltres i assisitir al sopar que vam fer.




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos