Ir al contenido


- - - - -

Un pas endavant, ara tot són bones noticies


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
Este tema no tiene respuestas

#1 Guest_sentimen_blau_*

Guest_sentimen_blau_*
  • Anónims

Escrito 07 julio 2006 - 07:41

Els jugadors del primer equip i del futbol base de la UE Lleida lluiran la temporada que ve a la samarreta la llegenda “Ciutat Esportiva, Torre-Serona”. Aquest logo es podrà veure a la part posterior de la samarreta, sota el dorsal. Amb aquesta nova proposta, el President del Consell d’Administració del Club, Xavier Massana, ha explicat que es pretén que la gent s’adoni de la importància que té la construcció d’aquestes instal•lacions, per al Lleida i per a tota la societat en general. “És el buc insígnia de l’Entitat, sense aquest projecte el Lleida, difícilment, podria tirar endavant, no només pel que significa a nivell patrimonial sinó també, per les instal•lacions i els ingressos que pot representar la seva explotació”.
Massana, que ha presidit aquet divendres la reunió del Consell d’Administració del Lleida, espera repetir els 4.600 socis de la temporada passada mitjançant una campanya de socis “agressiva, tant pel missatge com per la quanitat d’impactes que pretenem”. Segons el President del Lleida, els dos objectius per a la temporada són l’ascens de categoria i fer que la gent torni al camp.
Pel que fa a l’equip, Massana ha assegurat que conten amb els jugadors que tenen contracte i que Santos es quedarà on està, a no ser que algun club pagui la seva clàusula de rescissió.
El President també ha parlat de la volutat d’aconseguir un primer sponsor que pagui 120.000 euros i ha celebrat que ja s’hagi pactat amb Roca Borràs, Immobiliària SL, el segon patrocini.

www.ellleida.com

VISCA EL LLEIDA SEMPRE!!!




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos