Ir al contenido


Foto
- - - - -

Normes d’ús del fòrum


  • Este tema esta bloqueado Este tema esta bloqueado
Este tema no tiene respuestas

#1 webmaster

webmaster

    Administrador

  • Administradors
  • 1.770 mensajes
  • 16 topics

Escrito 20 octubre 2005 - 07:28

A partir d’avui s’entén que qualsevol persona que escrigui un missatge ha entès i acceptat abans totes i cadascuna d’aquestes normes. S’informarà de l’actualització de les normes mitjançant una resposta a aquest missatge.
L’usuari que incompleixi aquestes normes perdrà la possibilitat de participar al fòrum i a la web de manera temporal o definitiva.


1)No reiterar-se en l’ús de les abreviacions.

2)Evitar missatges amb excessives faltes d’ortografia.

3)No escriure missatges sencers en majúscules, a internet al fer-ho senten que s’està cridant i en dificulta la comprensió.

4)El títol dels missatges ha de ser descriptiu sobre el tema del missatge i serà canviat en cas que no ho sigui, es dir no es poden posar títols com per exemple “hola”, “llegiu això”, “important”, etc.

5)Abans d’obrir un nou tema s’ha de comprovar que no n’hi hagi hagut cap de similar en els últims dies.

6)Abans d’obrir un nou tema s’ha de comprovar dins a quin dels apartats del fòrum es fa, si no se sap en quin fer-ho s’ha de fer al anomenat “Altres temes”.

7)No es permet entrar en qualsevol tipus de discussions personals entre usuaris tot i que hi hagi provocació prèvia(en aquest cas s’ha de sol•licitar l’eliminació de la provocació al administrador i no pel fòrum).

8)No escriure cap mena d’insult o paraula malsonants.

9)En cas de publicar o enllaçar imatges han d’estar relacionades amb el context del missatge i han de ser d’un mida reduïda que no dificulti la lectura del missatges a determinats usuaris com per exemple els que utilitzen una baixa resolució de pantalla.

10)En el cas d’incloure missatges de text o imatges a les firmes han de tenir també una mida reduïda.

11)Tot tipus de missatge que tingui com a objectiu enfrontaments amb equips rivals no està permès.

12)No escriure missatges de contingut violent o que puguin considerar-se que inciten a la violència.

13)No escriure missatges sense contingut amb intenció només de divertir-se o augmentar el comptador missatges, això no es un xat, qualsevol missatge de menys d’una línia normalment sobra.

14)No publicar cap tipus de contingut que no sigui apte per a menors.

15)No fer comentaris sobre la vida privada de jugadors o personal de la Unió Esportiva Lleida.

16)En cas de tenir problemes tècnics per a accedir al web, dubtes sobre el funcionament o queixes sobre moderació o l’actuació de determinats usuaris es contactarà amb l’administrador a través del formulari o e-mail de contacte.

17)No publicar reiteradament durant un curt espai de temps missatges no relacionats amb la Unió Esportiva Lleida.

18)No escriure cap tipus de difamació sobre alguna persona identificable, empresa o marca.

19)Quan es reprodueixen noticies o informacions d’altres llocs, es farà un resum del contingut i es citarà la font o l’enllaç per torbar l’ampliació de la informació, mai es copiarà tot el contingut directament.

20)No es permet la publicació d’enllaços cap a qualsevol tipus de lloc web amb objectius clarament comercials, per publicitat s’ha de contactar amb l’administrador.

21)En cas de que a la pàgina principal apareguin un excessiu nombre de missatges no relacionats amb la Unió Esportiva Lleida, s’accepta que qualsevol d’aquests podrà ser esborrat per no desviar la temàtica del fòrum.

22)Que hi hagi aquestes normes no vol dir que l’administrador tingui la capacitat de revisar tots els missatges i fer-les complir al peu de lletra, que hi hagi missatges que no compleixin les normes no dona autorització a la publicació de més missatges que incompleixin normes similars.

23)Qualsevol tema(topic) en el qual més del 50% dels missatges siguin d’un mateix usuari serà esborrat ja que això no es un diari personal.

24)En cas de trobar missatges que incompleixin les normes s’ha de contactar amb l’administrador per e-mail o pel formulari de contacte.

25) No es permeten títols de missatges que incloguin paraules o direccions d’internet amb més de 10 caràcters seguits i sense espais, fer això provoca que es deformi la pàgina principal del web.

26)A les firmes no s’hi poden incloure imatges de més de 200 pixels d’alt o més de 400 d’amplada, si s’hi inclou més d’una imatge s’han de sumar les dimensions.

27)Com que davant de la llei el titular d’aquest web és l’únic responsable del seu contingut, l’usuari que escriu un missatge accepta que qualsevol dels seus missatges pugui ser esborrat en qualsevol moment si el titular no es vol fer responsable d’aquest contingut.




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos