Ir al contenido


- - - - -

Ànim LLeida, que la cosa va prou bé!


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
2 respuestas en este tema

#1 Guest_TribunAlta_*

Guest_TribunAlta_*
  • Anónims

Escrito 10 enero 2005 - 06:59

Des de Tarragona, som molts els del nàstic que volem que estigueu lo més amunt possible!

No us capfiqueu gaire, que no som equips per estar a les posicions de dalt. Però a mi personalment el LLeida m'ha agradat molt com a jugat, i estic segur q no tindrà problemes per quedar-se a final de temporada a mitja taula.

No us vingueu a baix, pq penseu com deuen estar els de Cordoba o ciutat de Murcia. Teniu molta millor plantilla que ells, i quan els jugadors s'hi fiquen han fet grans partits.

Ànim i amunt equips catalans!!!

La nostra terra triomfarà a l'estat!!

#2 Guest__*

Guest__*
  • Anónims

Escrito 10 enero 2005 - 07:09

vAig estar a còrdova i vam fer un partit de pena. El escoda va fer el ridicul i no es el q era,i el lezaun no es un jugador de segona A, aquests dos son una losa pesada en l´equip titular, el català va fer dos cagades escandaloses i els laterals estan fatal, no tenim la frescor de les primeres jornades cosa q es normal pq sempre juguen els mateixos de sempre pq no hi ha recanvis. Ens falta un interior dret,ja que borrell està fatal aquest any i ja d´escoda no em parlem. De davanter centre si nakor no hi es no en tenim,pq lezaun no es un golejador i es justet, el crusat i el ruben van ser els millors, Santos des de q ha renovat cap a baix i sergio també està en baixa forma,només cal resar pq recuperin aquellestat de forma q tenien. Per cert els ultims partits hem perdut per cagades defensives de benjamins, contra l´sporting dorado i ahir català,es intolerable això en equips de segona A però son persones i els hem d´animar pq ho estaven fent molt be fins ara. Jo crec q si surt alguna ganga d´equips de primera q busquen sortida a jugadors els fitxem,especialment interior dret, davanter centre i laterals pq son un coladero ) especialment el DANI MARIN ) suposo q no surtirà al DON BALON aquesta setmana ,no? jajajaja.

ànims i força LLEIDA q la lliga es molt llarga

#3 Guest_llufa_*

Guest_llufa_*
  • Anónims

Escrito 10 enero 2005 - 09:51

gracies pels anims tribunAlta. el que donaria per que hi haguessin seguidors del nastik com tu per aqui...... no la purria que be a fer rucades




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos