Ir al contenido


Foto
- - - - -

Angel Viadero, nou entrenador?


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
34 respuestas en este tema

#1 Calderon

Calderon

    Canyo i gol

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.631 mensajes
  • 37 topics
  • Ciutat o PoblacióBaix Segre

Escrito 28 junio 2018 - 11:59

Bé, sembla que el Viadero serà el nou entrenador. Seguint amb la història de sempre "esperem presentar-lo la setmana que ve, juntament amb uns quants fitxages".
 
D'aquest home en sé poca cosa més que va entrenar el Racing i el van destituir. Algú en sap res més?




Nota moderació: missatges dividits des del tema http://www.lolleida....e-2#entry245610

#2 EFAC_Hooligans

EFAC_Hooligans

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 554 mensajes
  • 3 topics

Escrito 28 junio 2018 - 04:41

Wikipedia... l'han fotut fora de 4 equips de 2a B... i va guanyar el grup II amb el Sestao. 

 

Viadero fue cesado en febrero de 2009 como entrenador de la Ponferradina cuando ocupaba el cuadro berciano la tercera posición.1

En la temporada 2009/10 firmaría con la SD Eibar pero el pésimo desempeño del Eibar en los meses de marzo y abril (1 victoria en 8 partidos) provoca la destitución, a dos partidos de la conclusión del campeonato de Segunda B, Grupo 1.

Ángel Viadero fue muy cuestionado en los últimos tiempos por la afición. El reemplazante fue Manix Mandiola, quien regresa a la Institución con la que ya obtuvo el salto de categoría en 2007.2

En la temporada 2010-2011 firmó con el Pontevedra Club de Fútbol, en el mes de octubre fue cesado. En verano del 2011 fue contratado por la SD Noja, equipo que juega en el Grupo III de la Tercera División.3

Entre 2013 y 2015 entrenó al Sestao River Club de Segunda División B, quedando campeón del Grupo II en la temporada 2013-2014 y quedando a las puertas del ascenso a Segunda.

En la temporada 2015/16 firma con el Burgos CF y queda a las puertas de alcanzar el playoff de ascenso a segunda división finalizando la temporada regular en 5º lugar.

El 24 de Junio de 2016 rescinde su contrato con el Burgos CF y firma con el Racing de Santander, teniendo que pagar 25000 euros por su carta de libertad.4​.

El 4 de Febrero de 2018 es destituido tras empatar (0-0) frente al Leioa y tras la mala racha de resultados que entorpecía el objetivo del Racing de Santander de ascender a Segunda División.



#3 ILER

ILER

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.540 mensajes
  • 69 topics

Escrito 28 junio 2018 - 05:00

Pel que he escoltat i llegit es tracta d'un entrenador més aviat de tall defensiu. Dels que construeixen l'equip a partir de tenier una gran solidesa defensiva.

 

Veurem...



#4 iribar

iribar

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.270 mensajes
  • 3 topics

Escrito 28 junio 2018 - 11:13

Como cada temporada un entrenador nuevo, y este con varios ceses en su espalda.

Personalmente no me gusta, posiblemente mas de uno se aburrira en la grada debido a sus planteamientos amarrategui



#5 webmaster

webmaster

    Administrador

  • Administradors
  • 1.770 mensajes
  • 16 topics

Escrito 29 junio 2018 - 12:20

Té uns grans números en uns grups de Segona B de menys competivitat que el grup 3. Les destitucions que ha tingut Viadero, si anem al detall, son bastant enganyoses, hi ha tres destitucions tenint l’equip en play-off.

08-09 Ponferradina, destituït a la jornada 26 amb l’equip tercer.

09-10 Eibar, destituït a la jornada 36 amb l’equip tercer.

10-11 Pontevedra, destituït a la jornada 9 en descens, l’equip va acabar baixant igualment.

11-12 Noja, Campió de Tercera amb el Noja amb 102 gols a favor 30 en contra.

12-13 Noja, va acabar nové amb el modest Noja, guanyant al Lleida de Seligrat tant a casa com a fora.

13-14 Sestao, la seva millor temporada, amb un equip tot fet de nou, campió i superant al Leganés d’Asier Garitano, del últims 15 partits de lliga en guanya 12, no puja a Segona A contra l’Albacete pel valor doble dels gols fora de casa.

14-15 Sestao, temporada no gaire bona després de perdre el millors jugador de la temporada anterior.

15-16 Burgos, bona cinquena plaça.

16-17 Racing, queda segon empatat a punts amb el primer, passa amb contundencia les dues primeres eliminatòries, fins que arriba el Barça B i li fa un 1-4 a casa.
Dels últims 17 partits de lliga en perd un. Si mireu a partir de la jornada 27 https://www.bdfutbol...ml?temp=2016-17 pràcticament tot son golejades a casa i alguna a fora.

17-18 Racing, destituït a la jornada 24 anant l’equip tercer amb cuatre per sobre del cinqué, l’equip acaba molt pitjor, a cinc punts del play-off.

#6 JOAN

JOAN

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 212 mensajes
  • 0 topics

Escrito 29 junio 2018 - 07:32

El club encara no ha manifestat oficialment el nom del nou entrenador.

Veient amb més detall el currículum de Viadero em sembla més interessant del que em semblava en un principi. Els directius del Racing han quedat en evidència; cessar-lo estant a 4 punts per sobre i acabar 5 per sota del playoff, és un autèntic ridícul per a un club d'aquesta categoria. Cal tenir paciència, les presses gairebé mai són bones. Aquí al Lleida això no li hauria passat.

Fer la temporada 16-17 d'una manera tan bona, passant dues rondes i caient en la tercera contra el Barça, passa factura a qualsevol equip. Aquesta temporada, la del seu cessament, segurament se li van anar jugadors importants. Quan jugues 3 rondes de play-off i no puges de categoria, en la següent costa sang, suor i llàgrimes el poder classificar-te novament.

Al fantàstic playoff de Sevilla, a més de perdre la gran ocasió d'ascendir, les conseqüències van ser terribles; ens van pispar a  8 o 10 jugadors que quan van arribar al nostre Lleida tenien un caché normal i quan va acabar la temporada, aquest va augmentar d'una manera tan espectacular com la temporada realitzada per ells. Retenir un jugador que li ofereixen molt més diners i més possibilitats d'ascendir, és pràcticament impossible. Aquesta temporada costarà molt retenir als 4 o 5 jugadors que més interessen.



#7 Joker

Joker

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 694 mensajes
  • 2 topics
  • Ciutat o PoblacióGotham

Escrito 30 junio 2018 - 12:40

Té uns grans números en uns grups de Segona B de menys competivitat que el grup 3. Les destitucions que ha tingut Viadero, si anem al detall, son bastant enganyoses, hi ha tres destitucions tenint l’equip en play-off.08-09 Ponferradina, destituït a la jornada 26 amb l’equip tercer.09-10 Eibar, destituït a la jornada 36 amb l’equip tercer.10-11 Pontevedra, destituït a la jornada 9 en descens, l’equip va acabar baixant igualment.11-12 Noja, Campió de Tercera amb el Noja amb 102 gols a favor 30 en contra.12-13 Noja, va acabar nové amb el modest Noja, guanyant al Lleida de Seligrat tant a casa com a fora.13-14 Sestao, la seva millor temporada, amb un equip tot fet de nou, campió i superant al Leganés d’Asier Garitano, del últims 15 partits de lliga en guanya 12, no puja a Segona A contra l’Albacete pel valor doble dels gols fora de casa.14-15 Sestao, temporada no gaire bona després de perdre el millors jugador de la temporada anterior.15-16 Burgos, bona cinquena plaça.16-17 Racing, queda segon empatat a punts amb el primer, passa amb contundencia les dues primeres eliminatòries, fins que arriba el Barça B i li fa un 1-4 a casa.Dels últims 17 partits de lliga en perd un. Si mireu a partir de la jornada 27 https://www.bdfutbol...ml?temp=2016-17 pràcticament tot son golejades a casa i alguna a fora.17-18 Racing, destituït a la jornada 24 anant l’equip tercer amb cuatre per sobre del cinqué, l’equip acaba molt pitjor, a cinc punts del play-off.


No sé que és pitjor. Que l’hagin fotut fora de clubs per motius extraesportius tampoc m’inspira molta confiança.

#8 ILER

ILER

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.540 mensajes
  • 69 topics

Escrito 02 julio 2018 - 08:23

Al fantàstic playoff de Sevilla, a més de perdre la gran ocasió d'ascendir, les conseqüències van ser terribles; ens van pispar a  8 o 10 jugadors que quan van arribar al nostre Lleida tenien un caché normal i quan va acabar la temporada, aquest va augmentar d'una manera tan espectacular com la temporada realitzada per ells. Retenir un jugador que li ofereixen molt més diners i més possibilitats d'ascendir, és pràcticament impossible. Aquesta temporada costarà molt retenir als 4 o 5 jugadors que més interessen.

 

 

Clar, clar. I segur que els mesos d'impagaments no van tenir res a veure. En fi...alguns segueixen en la seva reailtat paral.lela, però Oliva no ve, Viadero tampoc i la culpa segur que és dels altres...



#9 JOAN

JOAN

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 212 mensajes
  • 0 topics

Escrito 02 julio 2018 - 06:35

Del tema dels impagaments a la millor plantilla que hem tingut fins ara, no puc opinar perquè no conec amb exactitud els problemes que va tenir la directiva per actuar d'aquesta forma. Vull pensar que no ho van fer d'una manera intencionada i que es va fer tot el possible per evitar una situació tan lamentable.

Els HEROIS de IMANOL IDAQUEZ, podien haver actuat de la mateixa manera que ho va fer en la mateixa temporada els jugadors del HURACAN. Una plantilla feta a base de talonari amb l'únic objectiu de pujar de categoria, és a dir, al primer impagament de nòmina abandonar tots els jugadors el vaixell en estampida, encapçalats pel seu entrenador. Els nostres jugadors no ho van fer perquè estaven tots convençuts que cobrarien fins a l'últim cèntim. El que van fer va ser lluitar i defensar a mort els colors del club que els devia diverses mensualitats.

Aquella plantilla ens ha deixat a tots un record meravellós, inesborrable i difícil de superar.

A aquests herois després dels maleïts penals de Sevilla els van ploure les ofertes per abandonar el club, la major part d'elles molt temptadores i irresistibles.

Si a mi després de fer una fantàstica temporada m'ofereixen fitxar per un altre club que em pagarà molt més, no m'ho penso ni un segon. La vida del futbolista és curta i s'ha d'aprofitar al màxim.



#10 EFAC_Hooligans

EFAC_Hooligans

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 554 mensajes
  • 3 topics

Escrito 02 julio 2018 - 06:48

Jorge Felix ja ha fet les maletes. L'entrenador potser per l'Agost. 



#11 JOAN

JOAN

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 212 mensajes
  • 0 topics

Escrito 02 julio 2018 - 07:01

A veure que compten demà. Espero que siguin bones notícies.



#12 iribar

iribar

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.270 mensajes
  • 3 topics

Escrito 02 julio 2018 - 08:32

calma tot arribara, pero la majoria de entrenadors no volen vindre, per algo sera

s'ha de entendre aquesta situacio, club que la majoria no volen vindre o s'escapen a altres llocs.



#13 EFAC_Hooligans

EFAC_Hooligans

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 554 mensajes
  • 3 topics

Escrito 02 julio 2018 - 08:43

el que s'ha d'entendre o han d'explicar es com un club com el Lleida, que hauria de ser dels 10-12 punters de 2aB... fa aquesta pena... entrenadors que prefereixen anar a 3a que al Lleida... jugadors amb contracte que donarien mitja cama per marxar...

Mare meva. 



#14 EFAC_Hooligans

EFAC_Hooligans

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 554 mensajes
  • 3 topics

Escrito 02 julio 2018 - 08:44

i compte amb que no surtin ara dient que "Albadalejo sempre ha set la primera opció"... que en son capaços. 



#15 JOAN

JOAN

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 212 mensajes
  • 0 topics

Escrito 02 julio 2018 - 09:08

Per a mi Gerard ha estat sempre la primera opció. Ho tinc claríssim, sobretot si juguem en el grup III.



#16 EFAC_Hooligans

EFAC_Hooligans

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 554 mensajes
  • 3 topics

Escrito 02 julio 2018 - 09:14

per tu no sé... però si ho fos per la directiva estaria anunciat fa setmanes... 



#17 JOAN

JOAN

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 212 mensajes
  • 0 topics

Escrito 02 julio 2018 - 09:24

L'any que ve al grup III hi haurà ni més ni menys que 7 equips filials de primera divisió.

La part bona és que gairebé tenim assegurada la participació a la copa. La dolenta és que aquests equips tindran unes plantilles amb moltes aspiracions, formades amb xavals amb molta projecció, sobretot Barça, Vila-real i València.

La directiva crec que ja ha fet saber a la Federació que si, per motius de confecció dels grups, interessa que passem nosaltres al grup II, que no hi ha cap problema.

A mi m’agradaria més jugar al grup III i que fos Gerard l'entrenador elegit. En una sola temporada ha demostrat que està prou preparat. Sí, ha comès alguns errors i ell ho sap millor que ningú. Ara aquests errors estan dins de la motxilla de la seva experiència. Per a mi ara mateix està, sens dubte, entre els 20 millors entrenadors de tota la segona B.



#18 EFAC_Hooligans

EFAC_Hooligans

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 554 mensajes
  • 3 topics

Escrito 02 julio 2018 - 09:31

Si estés entre els 20 millors de 2aB ja hauria fotut lo camp... i no hi hauria cap dubte en tema renovació...



#19 JOAN

JOAN

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 212 mensajes
  • 0 topics

Escrito 02 julio 2018 - 09:41

Home s'ha de tenir en compte que el Lleida li ha donat a Gerard l'oportunitat de la seva vida. Estic totalment convençut que ha rebut ofertes d'altres clubs. Però ell, m'imagino, és una persona agraïda i el primer que va dir en acabar la temporada era que s'oferia a complir la segona temporada que té de contracte.



#20 ILER

ILER

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.540 mensajes
  • 69 topics

Escrito 03 julio 2018 - 08:41

A veure, que potser que hoo semblem però no som rucs. Si finalment és Abadalejo l'escollit serà per què n'hi han hagut altres DAVANT SEU amb qui finalment no s'ha arribat a cap acord. Per tant, que no ens venguin la moto que era la primera opoció del club, per què si hagués estat la primera opció ja faria setmanes que s'hauria dit i no s'hauria contactat amb d'altres entrenadors. A tot això, fa 2 mesos que va acabar la temporada passada. Dos mesos perduts...


  • o han agraït




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos