Ir al contenido


Foto
- - - - -

Plantilla 2016/2017


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
229 respuestas en este tema

#81 xorxi93

xorxi93

    Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 486 mensajes
  • 33 topics

Escrito 05 julio 2016 - 08:59

per a qui detesti els esteve ja sabeu q ja un compte @Esteve_embogit a Twitter! per als qui os volgueu desfogar si cal xD



#82 EFAC_Hooligans

EFAC_Hooligans

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 554 mensajes
  • 3 topics

Escrito 05 julio 2016 - 10:00

Però tu de veritat ets del Lleida? De veritat vols que el club tiri endavant o no? Amb aquesta merda de comentaris ho dubto.

 

Si no ve Alonso (que per no saber no saps ni el seu nom) ja vindrà un altre que fa cinc anys que no fa la O amb un canuto.

 

Jo no justifico lo injuistificable, serà la impressió que et donarà a tu, jo vinc a donar les meves opinions i ja. M'he n'he fet tips de dir en aquest fil que aquesta directiva ha comet mils d'errors i que la despedida del Molo, en dg i sense fer soroll, és mesquina i ruin. 

 

Parlant de Pau Bosch:

 

El capitán del Recreativo pide ayuda al Sevilla

 

http://sevilla.eldes...yuda-al-sevilla

 

 

El Recre està en problemes i que fa el seu capità? Marxar com les rates? No, es queda i mira d'ajudar al seu club fins hi tot fora del camp. igualet que aquí, vamos.

Precisament perque soc del Lleida hem fot que aquesta directiva embruti el nom del nostre club i la nostra ciutat i es carregui un equip que ha aconseguit uns resultats que ni el més optimista esperava.. A Pau ni li han ofert la renovació. No ho entens? O et tragues les mentides continues de la directiva? I l problema no és si ve el Iñaki Alonso aquest. El problema es que menteixen més que parlen. I si, l'entrenador "tancat" era aquest.. Imagina't que "tancat" estava si se n'ha anat al Lorca. Ara hem diràs que es tota una potència.. com el Tudelano, oi? En fi. A seguir defenent i justificant aquests mafiosos que tenim per la llotja..



#83 XavierLleida

XavierLleida

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 196 mensajes
  • 0 topics

Escrito 05 julio 2016 - 10:50

Totalment d'acord amb Efac Hooligans jo ja he dit el que penso d'aquests pocavergonyes que hi ronden per la llotja del Camp d'Esports ara mateix son mes un estorb que altra cosa i si us plau menys dir que sense els Esteve no tindriem futbol a Lleida per l'amor de Deu deixeu de dir coses que no son Ok?

Jo nomes us dic que un company de Tribuna en va tenir una bronca monumental per telefon amb un membre de la Directiva nomes per dir-lis que paguin als jugadors perque s'estaven deixant la pell i la resposta va ser lamentable vomitiva i fastigosa per part del Club.

#84 XavierLleida

XavierLleida

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 196 mensajes
  • 0 topics

Escrito 05 julio 2016 - 10:53

O sigui faltant al respecte a un abonat que paga perque aquestos trepas rondin per la tribuna i la llotja del Camp d'Esports com si fossin en plan Bienvenido Mister Marshall.

Foteu el camp d'una vegada perque ja no us dic ara que nomes us volej 4 o 5 la resta rotundament NO US VOLEM!!!!

#85 Calderon

Calderon

    Canyo i gol

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.631 mensajes
  • 37 topics
  • Ciutat o PoblacióBaix Segre

Escrito 06 julio 2016 - 07:48

Recapitulem:

 

1.El club va demanar signar un paperet on no tenim ni diea del que deia i els jugadors NO HI VAN CONFIAR (decisió totalment respectable).

2.El club els extorsiona i deixa de pagar-los hi les nòmines (decisió lamentable).

3.A partir d'aquí tot se'n va de mare, entra la AFE i els Esteves decideixin que sigui la AFE qui marqui l'agenda (mentre els jugadors segueixen sense cobrar i continua l'extorsió), es trunquen les negociacions, i el club que sempre va tenir els diners perquè estava EXTORSIONANT, paga tot el que es debia per evitar mals majors.

 

Opinió personal: De la mateixa manera que els jugadors no van confiar amb el club (punt 1), ara el club no confia amb els jugadors i els deixa marxar. Ni més ni menys. Qui sigui empresari sap que la CONFIANÇA és clau a l'hora de tancar contractes de compra i venda i en aquiest equip s'ha trencat per tots costats.

 

Benvolgut amic, 

 

Tot i que no acabo d'entendre perquè em cites, quan crec que el que dius no té gaire a veure amb el que jo he dit al meu post, també em puc posar a recapitular: 

 

1. El que més o menys hi posava al "paperet" està bastant clar. La directiva ja ho va explicar i després va ser ratificat per jugadors i AFE. Bàsicament era una reestructuració del deute i una renúncia a denunciar davant AFE si no es pagava. 

2. La extorsió és un delicte tipificat per la llei. 

3. Aquest trencament de negociacions al que tu et refereixes, la AFE diu que han arribat a un acord, el qual després s'inclompleix. Declaren tenir els diners i no paguen, cosa que és una vergonya, però el pitjor és que surten als mitjans fent declaracions de premsa insultant a tot déu i llençant cops de puny i puntades a tort i a dret. 

 

Opinió personal: Jo també tinc una empresa. Fa anys vaig deixar la meva feina i em vaig fer emprenedor. Concretament tinc una assessoria en màrqueting. Si us interessen els meus serveis estic a la vostra disposició. Com molt bé recordes, la confiança és clau per les relacions comercials. Però com molt malament oblides, LA CONFIANÇA ES GUANYA CADA DIA. Costa molt de fer-te respectar i amb molt poca cosa la perds tota. 

 

Opinió personal 2: Em sembla molt bé la teva aposta per passar pàgina i estar amb el club. És una opinió molt lloable, però des del meu punt de vista no tens raó. De fet, dóna la impressió que t'hi vagi alguna cosa, perquè proves de defensar una posició que no s'aguanta. La bona feina no justifica les males formes, i molt menys quan la teva empresa és un club de futbol amb una massa social (potser som pocs però tenim la nostra dignitat i el nostre orgull) i en certa manera els representes.


  • Snail, EFAC_Hooligans, GTS and 2 others like this

#86 XavierLleida

XavierLleida

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 196 mensajes
  • 0 topics

Escrito 06 julio 2016 - 06:46

Soc el primer en carregar contra la Directiva aquesta que no serveix per a res, per no servir ni serveix per estorbar imagineu-vos si els critico pero compteeeeeee amb una cosa i es que el teixit empresarial lleidata es porta lamentable amb el Lleida perque empreses com Sorigue, Borges, Area de Guissona, San Miguel, llet el Castillo i una altra empresa importantissima de transports d'un paio que es fa passar per lleidatanament i es de tot menys lleidatanament perque es sponsor del Barça quan l'equip de la seva "suposada" ciutat necessitaria sponsors i un bon sponsor podria ser la seva empresa pero clarooooooooooooo es millor invetir en un club a 150 km de Lleida que a veure cadascu fa el que vol pero despres que no es fardi de fan a l'esport lleitada quan es necessiten suport empresarials com tenen Nastic i Reus amb EMPRESES DE LLEIDA o la citada aquesta de transports amb el Barça pero bueno cadascu suposo que amb els seus diners fa el que vol pero jo tambe tinc dret a criticar si hi ha coses que estic d'acord o per contra no hi estic d'acord com aquestes empreses de LLEIDA que inverteixen els seus diners fora de Lleida sigui a Reus, a Tarragona o al Barça ho sento pero es la meva opinio i no ho trovo gens be tot i que en fi el Lleida es sempre l'equip oblidat de tothom....Ho ha sigut sempre i mes en aquests ultims 10 anys a Segona B on toquem fons temporada rera temporada.


I aixo no vol dir que defensi els Esteve ehhhhhh no no ni molt menys tot al contrari de fet perque tenen tan mala fama que ningu vol saber res d'ells pero tambe la culpa o bona part d'ella es que el teixit empresarial lleidata deixa totalment de banda el pobre Lleida....

Ho sento pero algu ho havia de dir, ho he intentat dir amb educacio i respecte que es el que em caracteritza pero les coses s'han de dir clares perque cert que els Esteve son el que son pero les empreses aquestes que he citat ignoren totalment al Lleida i a mes inverteixen en altres equips fora de Lleida com Reus, Nastic i el Barça i francament no hi estic gens d'acord o almenys que despres no fardin de lleidatania.

#87 XavierLleida

XavierLleida

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 196 mensajes
  • 0 topics

Escrito 06 julio 2016 - 06:52

Els Esteve es mouen poc en aquest sentit i ho critico severament pero he de reconeixer que en aquest sentit no tenen tota la culpa els Esteve ni molt menys.

La ciutat i la provincia hauria d'apostar mes pel Lleida i no ignorar-lo com fan any rere any.

#88 ilergeta22

ilergeta22

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.273 mensajes
  • 20 topics

Escrito 06 julio 2016 - 08:42

[quote name="XavierLleida" post="244500" timestamp="1467827176"]

Soc el primer en carregar contra la Directiva aquesta que no serveix per a res, per no servir ni serveix per estorbar imagineu-vos si els critico pero compteeeeeee amb una cosa i es que el teixit empresarial lleidata es porta lamentable amb el Lleida perque empreses com Sorigue, Borges, Area de Guissona, San Miguel, llet el Castillo i una altra empresa importantissima de transports d'un paio que es fa passar per lleidatanament i es de tot menys lleidatanament perque es sponsor del Barça quan l'equip de la seva "suposada" ciutat necessitaria sponsors i un bon sponsor podria ser la seva empresa pero clarooooooooooooo es millor invetir en un club a 150 km de Lleida que a veure cadascu fa el que vol pero despres que no es fardi de fan a l'esport lleitada quan es necessiten suport empresarials com tenen Nastic i Reus amb EMPRESES DE LLEIDA o la citada aquesta de transports amb el Barça pero bueno cadascu suposo que amb els seus diners fa el que vol pero jo tambe tinc dret a criticar si hi ha coses que estic d'acord o per contra no hi estic d'acord com aquestes empreses de LLEIDA que inverteixen els seus diners fora de Lleida sigui a Reus, a Tarragona o al Barça ho sento pero es la meva opinio i no ho trovo gens be tot i que en fi el Lleida es sempre l'equip oblidat de tothom....Ho ha sigut sempre i mes en aquests ultims 10 anys a Segona B on toquem fons temporada rera temporada.


I aixo no vol dir que defensi els Esteve ehhhhhh no no ni molt menys tot al contrari de fet perque tenen tan mala fama que ningu vol saber res d'ells pero tambe la culpa o bona part d'ella es que el teixit empresarial lleidata deixa totalment de banda el pobre Lleida....

Ho sento pero algu ho havia de dir, ho he intentat dir amb educacio i respecte que es el que em caracteritza pero les coses s'han de dir clares perque cert que els Esteve son el que son pero les empreses aquestes que he citat ignoren totalment al Lleida i a mes inverteixen en altres equips fora de Lleida com Reus, Nastic i el Barça i francament no hi estic gens d'acord o almenys que despres no fardin de



#89 ILER

ILER

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.540 mensajes
  • 69 topics

Escrito 07 julio 2016 - 07:44

Soc el primer en carregar contra la Directiva aquesta que no serveix per a res, per no servir ni serveix per estorbar imagineu-vos si els critico pero compteeeeeee amb una cosa i es que el teixit empresarial lleidata es porta lamentable amb el Lleida perque empreses com Sorigue, Borges, Area de Guissona, San Miguel, llet el Castillo i una altra empresa importantissima de transports d'un paio que es fa passar per lleidatanament i es de tot menys lleidatanament perque es sponsor del Barça quan l'equip de la seva "suposada" ciutat necessitaria sponsors i un bon sponsor podria ser la seva empresa pero clarooooooooooooo es millor invetir en un club a 150 km de Lleida que a veure cadascu fa el que vol pero despres que no es fardi de fan a l'esport lleitada quan es necessiten suport empresarials com tenen Nastic i Reus amb EMPRESES DE LLEIDA o la citada aquesta de transports amb el Barça pero bueno cadascu suposo que amb els seus diners fa el que vol pero jo tambe tinc dret a criticar si hi ha coses que estic d'acord o per contra no hi estic d'acord com aquestes empreses de LLEIDA que inverteixen els seus diners fora de Lleida sigui a Reus, a Tarragona o al Barça ho sento pero es la meva opinio i no ho trovo gens be tot i que en fi el Lleida es sempre l'equip oblidat de tothom....Ho ha sigut sempre i mes en aquests ultims 10 anys a Segona B on toquem fons temporada rera temporada.


I aixo no vol dir que defensi els Esteve ehhhhhh no no ni molt menys tot al contrari de fet perque tenen tan mala fama que ningu vol saber res d'ells pero tambe la culpa o bona part d'ella es que el teixit empresarial lleidata deixa totalment de banda el pobre Lleida....

Ho sento pero algu ho havia de dir, ho he intentat dir amb educacio i respecte que es el que em caracteritza pero les coses s'han de dir clares perque cert que els Esteve son el que son pero les empreses aquestes que he citat ignoren totalment al Lleida i a mes inverteixen en altres equips fora de Lleida com Reus, Nastic i el Barça i francament no hi estic gens d'acord o almenys que despres no fardin de lleidatania.

 

No has aprés ha posar punts i comes en un text? És infumable llegir cap post teu. Intenta-ho home, no costa tant.



#90 Snail

Snail

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 454 mensajes
  • 1 topics

Escrito 07 julio 2016 - 06:45

Primer fitxatge, jo pensava que al Lleida no volia vindre ningú.

 

Un paio amb molta qualitat però que se li gira el cervell amb facilitat. Si el centrem (o el fem centrar) deixa a Marc Martínez en una broma. 


  • o han agraït

#91 77azozenk

77azozenk

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 266 mensajes
  • 4 topics
  • Ciutat o PoblacióAlcarras

Escrito 07 julio 2016 - 10:50

Demà anunciaran amb tota probabilitat el nom del nou entrenador...
Molt bona feina d'en Jordi Esteve, té ma per això, molt bon fitxatge aquest!!!
Per mi en Jordi és el més bo dels germans, l'altre millor no comentar res al respecte...

#92 Calderon

Calderon

    Canyo i gol

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.631 mensajes
  • 37 topics
  • Ciutat o PoblacióBaix Segre

Escrito 08 julio 2016 - 07:38

Està clar que ve a ocupar el lloc de Marc, són jugadors amb un perfil similar. Un fitxatge que em tranquil·litza una mica. Espero que tingui molta sort. 



#93 ILER

ILER

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.540 mensajes
  • 69 topics

Escrito 08 julio 2016 - 08:04

A priori sembla un grandíssim fitxatge, però com he llegit més amunt amb el cap "no molt ben amoblat". Sense anar més lluny, ahir se les va mig tenir per twitter amb un seguidor (diguem-ho així) de l'Hospitalet (crec que no s'haurien dentrar en segons quines guerres).

 

No obstant, futbolísticament les referències són molt bones i cobriria la baixa importantíssima de Marc.



#94 Calderon

Calderon

    Canyo i gol

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.631 mensajes
  • 37 topics
  • Ciutat o PoblacióBaix Segre

Escrito 08 julio 2016 - 09:50

En certa part, aquesta carrera em fa pensar en el Lanzarote. Òbviament no vull dir per l'estil de joc, sinó perquè sembla que havia de ser un jugador de pes, però que potser no va trobar el seu lloc i que no ha arribat a rendir al nivell que s'esperava. Tant de bo aquí acabi d'explotar i demostri el nivell que tots desitgem. No oblidem que Marc va arribar per substituir Miramón i que ara Cristian arriba per substituir Marc. Està clar que les exigències del Lleida en aquesta posició són importants i que se li demanarà el màxim des del primer minut. 

 

De totes maneres, està clar que arriba per afegir qualitat al mig del camp. Imagino que haurà de ser titular. Com que Albis ja el dono per perdut, ara cal trobar-li un currante que li guardi les esquenes. 



#95 Snail

Snail

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 454 mensajes
  • 1 topics

Escrito 08 julio 2016 - 02:06

https://twitter.com/...361664419786752

 

Cristian Gómez: "Tenia ofertes millors, però el fet de jugar en aquest estadi i en aquest club em fa il•lusió".

 

 

EJ QUE NINGÚ VOL VENIR AL LLEIDAAAAAAA



#96 Snail

Snail

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 454 mensajes
  • 1 topics

Escrito 08 julio 2016 - 02:30

A priori sembla un grandíssim fitxatge, però com he llegit més amunt amb el cap "no molt ben amoblat". Sense anar més lluny, ahir se les va mig tenir per twitter amb un seguidor (diguem-ho així) de l'Hospitalet (crec que no s'haurien dentrar en segons quines guerres).

 

No obstant, futbolísticament les referències són molt bones i cobriria la baixa importantíssima de Marc.

També s'ha de dir una cosa, fa poc que ha sigut pare. Ser pare ajuda a sentar el cap, es la responsabilitat més gran que et pot caure a la vida.

 

Tot això que tenim de guanyat.



#97 XavierLleida

XavierLleida

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 196 mensajes
  • 0 topics

Escrito 09 julio 2016 - 09:20

Marxa el nostre capita Raul Fuster, a mes no s'ha comunicat oficialment la seva marxa a traves d'enlloc provinent del Club on novament es demostra el lamentable i NUL tacte personal que tenen el tandem Esteve Balaguer.
Almenys podrien haver fet una roda de premsa per despedir-lo com Deu mana no? Pero aquests trepes no son capaços d'organitzar ni fer res de bo.

Raul gracias, te queremos y eres ya uno de los nuestros como lo son Pau Bosch, Molo, Idiakez, Seligrat y Biel Medina por lo tanto Raul Fuster UNO DI NOI!!!!

Suerte en la Ponferradina y cuidate mucho capitan y que sepas que Lleida es tu casa, un abrazo enorme!!

#98 XavierLleida

XavierLleida

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 196 mensajes
  • 0 topics

Escrito 09 julio 2016 - 09:26

I del Cristian Gomez no el conec pero espero que sigui millor que el que ens ha arribat darrerament provinent de l'Hospitalet ja que Osado i Fragoso no arribaven ni a projectes de jugadors vaja dos plufs, esperem que aquest surti millor.

Benvingut!!!
  • o han agraït

#99 narmer

narmer

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.092 mensajes
  • 6 topics

Escrito 09 julio 2016 - 01:13




Raul gracias, te queremos y eres ya uno de los nuestros como lo son Pau Bosch, Molo, Idiakez, Seligrat y Biel Medina por lo tanto Raul Fuster UNO DI NOI!!!!


Biel Medina, personalment crec que sobre en aquesta llista. Com a jugador del Lleida no tinc cap queixa. Com a ex-jugador s'ha comportat com un crio, i el poden donar ben pel sac. Veient que sol surtie a escriure tuits amb indirectes contra el club (jugadors, tecnics, directius...) quan les coses anaven malament, estic segur q es va alegrar de que el Lleida no pujes, sino s'hauria tingut q tragar les seves propies paraules y quedar MOLT en ridicul.



#100 Calderon

Calderon

    Canyo i gol

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.631 mensajes
  • 37 topics
  • Ciutat o PoblacióBaix Segre

Escrito 11 julio 2016 - 07:34

Llegeixo al twitter que Crespo tindria una clàusula per anar lliure a Santander.  :sorpresa:






0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos