Ir al contenido


Foto
- - - - -

Comentaris Lleida - Villarreal B


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
4 respuestas en este tema

#1 Blau19

Blau19

    Junior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 474 mensajes
  • 15 topics

Escrito 22 febrero 2016 - 12:00

Crec que aquest partit té moltíssims punts a analitzar i m'agradaria parlar-ne.

 

Per començar, per mi el Villarreal B és l'equip que ha fet el millor partit en la faceta OFENSIVA al Camp d'Esports en anys. Trobo que li dona mil voltes als partits que van fer Jaén, Toledo, Nàstic, Leganés de playoff (tot i que aquest era la versió millorada de Seligrat), o Alavés, inclús al Betis. Crec que l'únic equip que el podria superar en quan a nivell ofensiu seria l'Eibar de Garitano l'any que van ascendir, que ens va fer un repàs amb un jugador menys.

 

Com a factor positiu, cal destacar l'entrega de l'equip, hem competit i el resultat hagués pogut ser qualsevol. Toño, quin central!!!!

 

Per altra banda, feia temps que no tenia una sensació de temor abans de començar un partit; òstia aquesta gent em fa molta por. Aquí ve el factor negatiu d'avui, sabíem el que erem i ens hem cagat. No hem confiat en les nostres possibilitats, no hem sigut valents fins al final i ens ha passat factura. Crec que plantejar el partit com ho hem fet ens donarà victòries contra els petits, però en partits grans ja s'ha vist el resultat... (Hercules, Villarreal B).

 

1/9 contra Hercules, Alcoià, Villarreal B, tot i així hem competit quasi bé a tots els partits. Les 3 pròximes jornades són CLAU, no a nivell de punts sinó a nivell de confiança, perquè de ben segur l'equip avui ha marxat destrossat.

 

Tema a part l'assistència de públic. Quan algú ho sapigui que m'ho confirmi sisplau, però crec que no erem més de 2500. Tot i així avui l'animació ha sigut de 10. (No sé que li passa amb aquesta ciutat amb l'esport de casa, però des de que els clubs importants de la ciutat no ronden per dalt no hi ha res a fer).

 

 

Jo confio amb aquest equip!!!! Som-hi a seguir!!!!


  • o han agraït

#2 Calderon

Calderon

    Canyo i gol

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.631 mensajes
  • 37 topics
  • Ciutat o PoblacióBaix Segre

Escrito 22 febrero 2016 - 08:42

Amb algunes coses estic d'acord amb el que dius. Amb altres gens ni mica. 

 

El Villarreal B és un gran equip, no sé si als nivells que els has posat, però està clar que per anar líder al grup III a 12 punts del 5è cal fer les coses molt bé. I per tant és normal que féssin por. De fet, els 5 primers minuts es noten els nervis, però  no estic gens d'acord que avui el Lleida s'hagi "cagat". Jo he vist un gran partit contra un equip que a la primera volta ens va fotre cinc gols en 20 minuts. No li hem perdut la cara al partit en cap moment, els jugadors s'han buidat a sobre el camp i hem tingut alguna molt bona ocasió per empatar. Tot i que en general acabo fent badalls, ahir tenia taquicàrdies i tot. Un partidàs, collons!

 

Sobre els partits contra els de dalt, em remeto a les paraules de Molo durant la setmana. No sóm ni els més rics (em pregunto si algú té una llista dels pressupostos dels equips de tots els grups, on quedaria el Lleida), ni els més bons (això és evident, al davant ens falta moooooolt), ni els que porten més gent al camp (ara en parlo) de tots els grups de 2ªB, però cada any exigim que l'equip pugi. Doncs el Molo té raó. Estem competint per sobre de les nostres possibilitats i cal aplaudir el que està fent aquest equip. 

 

I finalment, sobre lo de l'assistència. Tot i que passo de tornar a obrir el debat de sempre sobre la gent que va al camp i que si la gent de Lleida és culer o merengue o perica o del Betis abans que del Lleida, he de dir que posar aquest partit a les 12:00 del matí em sembla de traca i mocadorada. Encara rai que el puc veure per la tele, perquè aquest horari, almenys a mi, em fa impossible poder anar al futbol. 



#3 ILER

ILER

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.540 mensajes
  • 69 topics

Escrito 22 febrero 2016 - 08:56

Molt d'acord amb Blau19.

Per mi hem tirat la primera  meitat. Hem sortit amb moltíssim respecte, diria fins i tot que por i fins al minut 25 no hem despertat i hem vist que podíem anar cap amunt. Hem jugat lents, inofensius, sense ambició i molt previsibles...abusant de les pilotes enrera. Això ha provocat que el Villareal hagi tingut 2/3 ocasions clares i el gol al minut 44 dells ens ha fet molt mal.

A la segona meitat teníem que atacar sí o sí. I ho hem fet francament millor, tot i que el Villareal ha tornat a tenir 2 o 3 ocasions clares per sentenciar el partit. Avui sí que Crespo ens ha mantingut vius.

Nosaltres hem tingut 2 ocasions per empatar als darrers 5 minuts: una que el porter seu ha fer una parada espectacular i una altra que ha desviat un defensa a corner en un xut creuat de Rubio, però tampoc podem dir que la segona meitat hagi estat un atac i gol i que el seu porter hagi parat 5 ocasions. No, per què no és cert.

 

Efectivament, el Villareal ha mostrar que és molt superior, ja no només per com juga, sinó per la forma d'anar a buscar el partit. S'han presentat al camp del tercer classificat (nosaltres) i des del minut 1 han anat a pel partit pressionant de forma espectacular gairebé a l'àrea del Lleida.

 

Al Lleida li ha passat el que li ve succeïnt durant tota la temporada. Només Urko i Colinas desequilibren, però ens falta gol .Vega ahir de 9 va ser desesperant. Marc Martinez millor ni parlar-ne tampoc.

Pel que fa al tema assistència no val la pena donar-hi més tombs. Som els que som. A l'abril, maig si fem play off es pujaran al carro els oportunistes de sempre. Però no hi ha res a fer. Afició reduïda per una ciutat de 140000 habitants, però fidelíssima.

 

FORÇA LLEIDA.



#4 samilof

samilof

    Un crack del Lleida

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.563 mensajes
  • 102 topics

Escrito 28 febrero 2016 - 11:54

Estem afluixant molt el ritme en tots els aspectes.



#5 Calderon

Calderon

    Canyo i gol

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.631 mensajes
  • 37 topics
  • Ciutat o PoblacióBaix Segre

Escrito 29 febrero 2016 - 09:13

El nostre tourmalet particular no està anat massa bé, de moment. 

 

I aquest diumenge a Reus... 






0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos