Ir al contenido


Foto
- - - - -

Porra UE Olot-Lleida Esportiu


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
21 respuestas en este tema

#21 Joan69

Joan69

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 109 mensajes
  • 0 topics

Escrito 04 mayo 2015 - 10:41

Companys,

 

Abans que res donar un 10 a la gent desplaçada a Olot per veure a l'equip, la vostra fidelitat es l'ànima del club. Ara mateix la situació es angoixant, un equip amb una dinàmica pèssima jugarà contra un altre amb dinàmica inversa. L'empat afavoreix al Reus. Si es guanyés hauriem d'anar a jugar a Cornellà contra un equip que es jugarà la vida i que es dificil a casa seva. Pronòstic doctor: fotut, l'experiència de l'ultim mes ens diu que no passarem al playoff, s'ha de treure el coratge, la intensitat i tot el que tinguin jugadors i seguidors. Ara mateix cal animar l'equip i veure si la unió equip-afeccionat consegueix un miracle. Quan acabi tot farem reflexions però cal dir que les coses no s'han fet gens be. està clar que la junta directiva han fet el que hen pugut però no ha funcionat, caldrà pensar en buscar un "Sorigué" que ens faci una empenta.

 

 

Visca'l Lleida



#22 orgullponentí

orgullponentí

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 30 mensajes
  • 0 topics

Escrito 04 mayo 2015 - 01:27

- Voldría donar la meva opinió tal com jo ho vec, i per comentaris que escolto o llegeixo.

- La ''decepció'' que portem a sobre l'anomenaria emprenyament, pel fet que hem estat tot l'any en llocs de playoff i sent líders durant unes 10 jornades sinó recordo malament i ara veuren's fora d'aquest ens suposa aquesta frustració.

- Tema rotacions pel tema físic, estem a segona B, juguem 1 partit a la setmana, i per norma general en aquestes categories (i en totes) tot entrenador té un onze ideal, fins i tot nosaltres els aficionats, lo que en principi jugaríes TOTES les jornades amb els mateixos jugadors (cosa inviable com bé tots sabem degut a lesions, sancions...)

- El entrenador és el mateix que quan va venir el Toledo l'any passat al playoff  ens va ballar, vam disfrutar de com la tocaven aquella gent, el porter al lateral, canvi de jocs, triangulant...la qüestió el mateix que ha passat aquest any a CASA durant la majoria de partits, on hem portat el pes del partit en tot moment, el que vull dir és que enguany DISFRUTO al camp d'esports veient per lo menys l'intenció del nostre equip.

- Hi han jugadors que no han donat el ''callo'', jo almenys esperava més d'ells, no ho dic ara per la situació en la que estem, enserio, fa temps que ho penso i ho comento als més allegats, per ficar un exemple Chamorro, 15gols si, per`quants n'ha fallat? quantes no ha arribat? quantes havia d xutar i ha passat?

- EL que hem de fer com bé es comenta, els de SEMPRE portar gent aquest diumenge aprofitant que es festa major i ens juguem la temporada, dit això confio en que guanyarem al Reus, Cornellà i farem playoff, lo que fa falta es el que va dir ahir Miramón, OUS ala grada i a la gespa, entre tots aconseguirem el somni. vinga nois!!! VISCA EL LLEIDA!!!!!!!


  • Calderon y ILER ho han agraït




1 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 1 invitados, 0 usuarios anónimos