Ir al contenido


Foto
* - - - - 2 votos

Punts principals del partit d'avui

Jaén partit davui Lleida playoff lleida esportiu

  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
101 respuestas en este tema

#1 samilof

samilof

    Un crack del Lleida

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.563 mensajes
  • 102 topics

Escrito 09 junio 2013 - 09:43

Avui hem viscut un partit amb una asistencia historica al camp d'esports, he de destacar el que segons el meu punt de vista son els punts mes importants del partit d'avui:

 

1. Els aficionats del Jaén en cap moment han cridat cap cantic contra Catalunya, en canvi nosaltres hem comensat a cridar gratuitament ****España, cosa que es patetica, i seguidament el 80% del camp d'esports ha xiulat contra tots els que ho cridaven, sort que regeix el seny pel món.

 

2. Un membre del cos tecnic del Lleida ha anat a dir a l'aficio de gol nord que siusplau no cridesim insults, i la nostra aficio ha reaccionat cantanli pallaso al pobre home que ens ha vingut a dir aixo, de veritat quina imatge més patetica deu meu, lamentable.

 

3. Durant el partit una nena graciosa amb la seva super pandilla ha comensat a fer sonar un xiulet a l'estil arbit, la megafonia ha advertit de que no es poden fer sonar xiulets, despres ha sigut un propi jugador del Lleida que ha parat una jugada pensant-se que havia pitat algo l'arbit pero havia sigut aquesta graciosa, finalmenet el gol nord ha destapat a la persona en cuestio que no parava de tocar els collons, el proxim dia quedat a casa teva si tens ganes de fer tonteries, gracies.

 

4. La cesió ha sigut clarisima, i el arbit ens la fet xutar desde 6 o 7 metres mes lluny d'on s'havia produit realment, per mi a sigut la pitjor actuació del colegiat. Patetic.

 

Dit tot aixo, espero que anem a animar a Jaén com mai i fins al final amb el nostre equip perque ens ho mereixem tots i podem.

 

 

Visca el Lleida!!!!



#2 Escoda

Escoda

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.412 mensajes
  • 0 topics

Escrito 09 junio 2013 - 11:59

80% ha xiulat?, bé imagino que jo estava al troçet de graderia que representa al altre 20%, o potser que l´estadística no és lo teu.



#3 EFAC_Hooligans

EFAC_Hooligans

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 554 mensajes
  • 3 topics

Escrito 10 junio 2013 - 12:38

Ja veuràs que bé ens rebran a Jaen... Amb lo que ens estimen als catalans... :partirsederiure:  :partirsederiure:  :partirsederiure: 

Sol cal veure la rebuda amigable que varen fer als aficionats bascos (amb salutacions feixistes incloses i càntics molt amables) o el tracte rebut a Leganes, on a banda d'insultar, alguns volien anar a pels aficionats del Lleida.

O sigui a nosaltres ens poden dir lo que vulguin, menysprear, insultar, ...i hem de parar la galta quan venen a la nostra ciutat?  :nono:

 

Y sense parlar de política..si no ja...



#4 Segureño

Segureño

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 46 mensajes
  • 0 topics

Escrito 10 junio 2013 - 01:41

Ja veuràs que bé ens rebran a Jaen... Amb lo que ens estimen als catalans... :partirsederiure:  :partirsederiure:  :partirsederiure:

Sol cal veure la rebuda amigable que varen fer als aficionats bascos (amb salutacions feixistes incloses i càntics molt amables) o el tracte rebut a Leganes, on a banda d'insultar, alguns volien anar a pels aficionats del Lleida.

 

 

Amb tots els respectes, però tu vas estar-hi per afirmar això d'eixa manera o solament et guies per un video que està rulant per internet? Perquè jo si que vaig estar i vaig parlar amb MOLTS bascos que van dir-me que tot el món els ha tractat genial. Inclús la penya Iraultza 1921 va distinguir en un comunicat entre els bobos que van rebuir-los amb salutacions feixistes (em sembla una generalització molt injusta que diguis o que insinues que tota l'afició del Jaén som així) i els aficionats normals que, en paraules seves, "les dieron un trato exquisito". També el comportament d'alguns aficionats de l'Alavés estava molt lluny de ser el correcte, tontos hi han a tots els llocs.

 

Els vitorians van gaudir d'un bon dia a Jaén, i hi ha molt missatges seus al nostre fórum com a testimoni, però tú ets lliure de creure el que vullguis, inclús si és un video de youtube a on es veu al 0,00001% de la nostra afició. Perquè t'informo de que 10.000 persones vam estar-hi i, pel que es veu en el video, ahi no n'hi han 10.000...



#5 Segureño

Segureño

    Advanced Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 46 mensajes
  • 0 topics

Escrito 10 junio 2013 - 01:52

 O sigui, que com has vist un video y suposes que aquí us rebrem mal, inclús abans d'haver siquiera posat un peu a Jaén, justifiques que s'insulte a la gent de Jaén... sona molt lógic. :aplaudiment:

 

I conste que a mi em donen igual els crits de "puta Espanya", però els teus arguments són... curiosos.



#6 vivi15

vivi15

    Junior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 74 mensajes
  • 0 topics

Escrito 10 junio 2013 - 06:40

El home de la megafonía em cau molt bé, pero siusplau a vegades s'ha de callar! Si vol animar al Lleida que baixi a les grades. Es un detall que em talla molt el rotllo quan estic al camp.



#7 ILER

ILER

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.540 mensajes
  • 69 topics

Escrito 10 junio 2013 - 08:19

Jo també faré les meves valoracions sobre el partit d'ahir:

 

1- Aspecte impressionant del Camp d'Esports. Gairebé 11.000 persones ja ho diu tot. Feia molt temps que els que piquem pedra esperàvem veure el camp així...ni que sigui amb els txaqueteros de torn.

 

2- Respecte als càntics, o més ben dit insults, realment ho trobo una mica trist. Sobretot quan és el propi entrenador qui demana respecte i, sobretot, quan aquests aficionats del Jaen no han fet cap tipus de provocació prèvia. Però be, si aquest sector de l'afició que insulta vol ser els "Ultra Sur", "Boixos Nois" o "Frente Atlético" de torn, endavant. JO crec que es perjudiquen més a ells mateixos que cap altra cosa. Ara be, tampoc és una cosa que em preocupa molt, la veritat. El que si que trobo una mica "extrany" i contradictori és que alguns aficionats es dediquin a cantar "puta Espanya" o "españoles hijos de puta", i després es dediquin a fer càntics amb castellà com el ja arxi-conegut "si se puede". En que quedem?

 

3- Respecte el tema del xiulet de la nena...no me'n vaig adonar. Però si que em vaig adonar de un "NINYATO GILIPOLLES" que li va llençar 2 o 3 encenedors al porter rival. PErò aquest desgraciat sap que si l'àrbitre ho anota a l'acta ens poden tancar el camp, o com a mínim fotre una sanció de 3.000 €? Clar, per aquest imbècil segur que li donarà igual, ja que estic convençut que durant l'any no ve al camp. Aquí si que l'afició de Gol Nord va estar modèlica i li va recriminar l'acció a aquest atontat.

 

4- Pel que fa al partit, nova tarjeta i nou partit de suspensió per Biel MEdina. Crec sincerament, i ja fa temps que ho dic, que aquest noi desentona molt a l'equip. Com pot ser que surti gairebé a tarjeta per partit??? Sense comptar amb les expulsions que va patir durant la temporada (4, 5 ,6???). Lamentable. Per no dir amb les pilotades que fot. NO juga ni una sola pilota!!! D'altra banda, el Jaen em va agradar i molt. COm la tocaven!!!! És veritat que els hi falta una mica més d'agressivitat davant, però hi havia moments que pensava...I NO PODEM INTENTAR NOSALTRES JUGAR UNA MICA COM ELLS?".

 

Pel que fa al LLeida, em va agradar molt a la primera meitat on va deixar clar el seu estil. Molta pressió i sortides fulminants al contratac. La segona meitat vam recular massa i vam especular molt amb l'1-0. No considero el resultat injust (sort que no ens van marcar l'1-2).

 

5- A Jaen s'ha d'anar a morir. Ho veig molt complicat. Però no crec que el LLeida surti bojament a per la victòria. Crec que anirà a fer el seu partit i els darrers 15 minuts a buscar el miracle. Tenim la baixa segura de Biel i el dubte de Mario. PErò si alguna cosa té aquest equip és que no es rendeix mai.

 

FORÇA LLEIDA!!!

 

 



#8 Calderon

Calderon

    Canyo i gol

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.631 mensajes
  • 37 topics
  • Ciutat o PoblacióBaix Segre

Escrito 10 junio 2013 - 08:43

Està clar que sempre hi ha d'haver rucs que donen la nota. Per sort, amb el xiulet es va poder solucionar ràpid amb aquell bot neutral en el que Pau va estar atent per donar-los la pilota. Si aquells decideixen lluitar-la, ens haguessin pogut causar algun problema.

 

No em vaig enterar de la nena dels encendedors. Si ens arriba a veure l'àrbit se'n lia una de grossa  :malament:

 

El Jaén també em va agradar molt. Són un equip ordenat, tenen jugadors de qualitat i juguen a tocar la pilota. La veritat és que van controlar el ritme del partit molt bé. Quan el Lleida més apretava, es posaven a tocar-la fins recuperar el control. Això és impossible que ho fem nosaltres, amb Pau i Biel de mitjos centre (trobo mooolt a faltar al Colorado, no entenc perquè té tants pocs minuts).

 

Està clar que lo nostre joc és un altre, però ahir el vam brodar: pressió, lluita i sortides a l'atac com lleons. Jo sí crec que el resultat podia haver estat un altre, i si acabem 2-0 ningú ho haguès trobat estrany. No diré injust, perquè al final tampoc vam crear moltes ocasions concretes, però sí molt perill, i encara podíem haver perdut si enxufen aquella de l'últim minut!

 

En tota la temporada no he entès els canvis de Seligrat, i en promoció això no canvia, però ell és l'entrenador i ell sabrà com i quan els fa. Per què treus al Pere, què estava fent el partit de la seua vida? Després del canvi, només dos ocasions (un xut llunyà d'Asier i la cessió), i quan va posar el 4-1-4-1 es va perdre tot el control del partit. 

 

Ja veieu, un altre Seliempat 1-1, i ara a pedalar fort a Jaén. Sincerament, penso que el resultat és dolent, però que PODEM passar, però hem de fer un partit rodó.



#9 Joker

Joker

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 694 mensajes
  • 2 topics
  • Ciutat o PoblacióGotham

Escrito 10 junio 2013 - 09:41

Pel que fa als càntic en contra dels espanyols i tot això -que consti que soc independentista fins a la medul·la-, us doneu conte de que molts dels futbolistes que estan defensant el nostre escut al camp son espanyols? en comptes d'animar el que fem és ofendre'ls a molts d'ells, i no pot ser bo de cap manera això.

 

Molt bona reacció però, de la resta del Camp d'Esports xiulant aquests càntics.


  • o han agraït

#10 xinxi01

xinxi01

    Veterà del forum.

  • Moderadors
  • 6.840 mensajes
  • 3 topics

Escrito 10 junio 2013 - 10:00

Veient el que vec, sou una colla de menjaflors i aixo explica per que estem on estem i per que es tracten com ens tracten, els catalans som uns pardals, sempre posant les 2 galtes, presumint de seny que no es una altra cosa que estar cagats, que ser uns submissos, dels que "hablan castellano por educacion y no faltar al respeto" i aixi ens va, que ens foten el pel a tot arreu.

 

A mi me la bufa 433542345 vegades que hagin espanyols al meu equip, tot i que evidetment m'agradaria que enlloc d'espanyols fossin jugadors catalans, pero aixo es un altre tema. D'altra banda, els jugadors que venen a jugar al Lleida ja saben el que hi ha, si s'esperen que els rebem amb banderes espanyoles que esperin asseguts, i per acabar, tots els que critiqueu no us he vist en ma puta vida al Gol Nord deixant-vos la veu, (ni a desplaçaments de merda a camps de merda on eram 6 persones) i aixo que ja fa 16 anys que hi volto, aixi que, el dia que vingueu al Gol Nord quan siguem els 20 o 30 de sempre (o algunes temporades fins i tot menys) i agafeu l'iniciativa d'animar al equip quan no ho fa NINGU llavors podreu parlar del que s'ha de cridar o no, de mentres, cridarem el que ens surti dels ous, i si no us agrada, feu una penya com han fet els de Es un sentiment i animeu a la vostra manera i tots contents.

 

Fins als collons n'estic dels que doneu lliçons de com animar i us poseu a Lateral dalt com unes marujes a fer comentaris tipus:

 

- Oi oi oi, que desconsiderats aquests Rudes, com poden cantar "puta Espanya" amb lo be que ens tracten els espanyols!" 

 

- Si eh, no s'ha de barrejar esport i politica, per cert, despres anem a veure el Brasil - França eh? 

 

- Si, putos gavatxos, a vere si perden jajaja  

 

- Mira, un altre cop canten putos espanyols! Que maleducats! fuera! fuera!


  • lleida_endavant y Escoda ho han agraït

#11 AssistentdeWord

AssistentdeWord

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.025 mensajes
  • 3 topics

Escrito 10 junio 2013 - 10:13

I ningú dirà res de les dues banderes espanyoles que van portar els del Jaén? A vegades semblem rucs...



#12 CatisnotEsp1993

CatisnotEsp1993

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.141 mensajes
  • 0 topics
  • Ciutat o PoblacióBarcelona

Escrito 10 junio 2013 - 10:22

 

 

1. Els aficionats del Jaén en cap moment han cridat cap cantic contra Catalunya, en canvi nosaltres hem comensat a cridar gratuitament ****España, cosa que es patetica, i seguidament el 80% del camp d'esports ha xiulat contra tots els que ho cridaven, sort que regeix el seny pel món.

 

2. Un membre del cos tecnic del Lleida ha anat a dir a l'aficio de gol nord que siusplau no cridesim insults, i la nostra aficio ha reaccionat cantanli pallaso al pobre home que ens ha vingut a dir aixo, de veritat quina imatge més patetica deu meu, lamentable.

 

 

 

 

 

El "puta España"  el portem cantant durant tot l'any i com ja he explicat la provocació d'Espanya és diària i no ens cal cap argument més dels que ja vaig esmentar a un altre post per cantar-ho. Al Novembre quan en alguns partits  erem menys de 1200 persones per partit, a Tots els desplaçaments que ha assistit la penya durant la lliga (Saragossa, Tudela, Eibar, Vitòria, Irún, Sant Sebastian) quina casulaitat... ningú s'havia queixat. On eren els crítics  llavors?  I si, la gran majoria de l'afició del Jaen eren penyistes (i segur que a la majoria d'ells els hi suda la unitat d'Espanya) i no han tingut cap problema per fer lliurement la previa per la ciutat, gaudir del partit al Camp d'Esports i tornar cap a casa tranquils.  Ja veurem a nosaltres com ens va per Jaen...  I per cert hi havia uns quants aficionats del Jaen que amb les seves banderes espanyoles anaven fent salutacions feixistes però bé, entenc que això no ho consideris una provocació. 

Si la majoria del Gol Nord segueix els càntics de Puta Espanya és que realment hi ha un conflicte de tensió social i territorial i això per molt que vulgi la directiva no canviarà ni ho amagarà. 

Gràcies per fer una estimació sobre la tasa de xiulets per càntic tan aproximada i verídica. D'aquí uns anys et vec treballant al CIS o al CEO.  

 

PD: Puta Espanya i Visca Andalucía!


  • o han agraït

#13 xinxi01

xinxi01

    Veterà del forum.

  • Moderadors
  • 6.840 mensajes
  • 3 topics

Escrito 10 junio 2013 - 10:23

I ningú dirà res de les dues banderes espanyoles que van portar els del Jaén? A vegades semblem rucs...

 

 

Ja no es dur-la o no, que se m'enfot, es que l'ensenyin a Gol Nord amb la simbol de provocació, pero be, com que a Lleida som uns senyorets menjaflors para-galtes, segons ells, hauriam d'aplaudir-los, fer-los una reverencia i menjar-los la polla un rato. Doncs no, collons, com diria l'inmens Pepe Rubianes:

 

http://www.youtube.c...h?v=uuqXOCwEiHU


  • o han agraït

#14 mr_raulman

mr_raulman

    Junior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 198 mensajes
  • 6 topics
  • Ciutat o PoblacióLleida

Escrito 10 junio 2013 - 10:25

I ningú dirà res de les dues banderes espanyoles que van portar els del Jaén? A vegades semblem rucs...

A que et refereixes?.

 

Ho dic perquè tenen el seu dret a portar-la, és la bandera "del seu país" i tu tens dret a portar la teva, si aquesta bandera estigués prohibida, no l'haguessin deixat entrar, em de començar a mirar m´s enllà del nostre melic.



#15 Joker

Joker

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 694 mensajes
  • 2 topics
  • Ciutat o PoblacióGotham

Escrito 10 junio 2013 - 10:28

En comptes de puta espanyols, cantar el himne dels segadors (com es va fer ahir), això és el que s'ha de destacar, la nostra terra, la nostra cultura, no descalificar als espanyols, quant gràcies a un d'ells ahir vam poder cridar gol. No vaig sentir ni un visca catalunya, i si es va cridar en aquell moment estava distret, però d'això si que ens hauriem d'haver adonat tot el camp i acampanyar aquests càntics, i no descriminar amb insults com si de nens petits es tractes.

 

A Leganés vaig sentir puta Lleida i tot això, i em vaig emprenyar molt i vaig sentir molt odi, però el que no faré ara és cridar puta Jaen, perque no som crios.


  • o han agraït

#16 AssistentdeWord

AssistentdeWord

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.025 mensajes
  • 3 topics

Escrito 10 junio 2013 - 10:30

A que et refereixes?.

 

Ho dic perquè tenen el seu dret a portar-la, és la bandera "del seu país" i tu tens dret a portar la teva, si aquesta bandera estigués prohibida, no l'haguessin deixat entrar, em de començar a mirar m´s enllà del nostre melic.

 

 

No, si a sobre hi ha qui els justifica...

Per què putes un de Jaén ha de portar la bandera espanyola a Catalunya? És que no té cap sentit, o la portes per provocar o no hi ha cap altra justificació... Perquè si realment pensen que Catalunya és Espanya que és el que ells fan veure, portant banderes espanyoles animaràs igual a l'un que a l'altre, no?



#17 CatisnotEsp1993

CatisnotEsp1993

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.141 mensajes
  • 0 topics
  • Ciutat o PoblacióBarcelona

Escrito 10 junio 2013 - 10:39

A que et refereixes?.

 

Ho dic perquè tenen el seu dret a portar-la, és la bandera "del seu país" i tu tens dret a portar la teva, si aquesta bandera estigués prohibida, no l'haguessin deixat entrar, em de començar a mirar m´s enllà del nostre melic.

 

És sabut que portar una bandera espanyola a Catalunya també és fer política.  Tu no eres d'aquells que deien que s'havia de separar esport i política?


  • o han agraït

#18 mr_raulman

mr_raulman

    Junior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 198 mensajes
  • 6 topics
  • Ciutat o PoblacióLleida

Escrito 10 junio 2013 - 10:39

No, si a sobre hi ha qui els justifica...

Per què putes un de Jaén ha de portar la bandera espanyola a Catalunya? És que no té cap sentit, o la portes per provocar o no hi ha cap altra justificació... Perquè si realment pensen que Catalunya és Espanya que és el que ells fan veure, portant banderes espanyoles animaràs igual a l'un que a l'altre, no?

En aquest comentari, estic al 100% d'acord amb tu, però bueno, anem a centrar-nos en anar a Jaén a animar al Lleida, sense debatir si s'ha de portar estelades, portem bufandes del Lleida, i tot tipus de distintiu.



#19 seguidor

seguidor

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 3.769 mensajes
  • 8 topics

Escrito 10 junio 2013 - 10:40

 

 

A Leganés vaig sentir puta Lleida i tot això, i em vaig emprenyar molt i vaig sentir molt odi, però el que no faré ara és cridar puta Jaen, perque no som crios.

 

 

 

 

I va ser TOT l'estadi, tribuna inclosa, que és la zona que més aprop teniam, a part d'insults a Catalunya, ja hores abans de començar el partit.


#20 ILER

ILER

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.540 mensajes
  • 69 topics

Escrito 10 junio 2013 - 10:45

És un tema que ja cansa bastant. Tothom sap el que hi ha. Personalment l'única crítica que faria és que, a vegades, s'abusa un pèl massa de l'insult i/o crit contra espanya o espanyols. I, com ja he dit abans, es que si som tan catalans, per que s'han de fer càntics en castellà? Això últim si que em treu fora de les meves caselles. Que collons "SI SE PUEDE"...."SI ES POT" s'ha de dir!!!

Per cert, no vau veure una bandera del Lleida en castellà a lateral a dalt que posava "SIEMPRE LLEIDA"? Ostia!!! Feia mal a la vista!!!
 







También etiquetado con Jaén, partit davui, Lleida, playoff, lleida esportiu

1 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 1 invitados, 0 usuarios anónimos