Ir al contenido


Foto
- - - - -

sobre trajectoria de ex-jugadors, una aclaracio sobre el Roa


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
Este tema no tiene respuestas

#1 iribar

iribar

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.270 mensajes
  • 3 topics

Escrito 08 junio 2012 - 01:43

amb refereixo, en aquest apartat: (alla no puc escriure perque el tema esta tancat, pero crec que es just dir la veritat)

http://www.unioespor...ts10364-60.html

es sobre l'escrit del ok-95 que va dir:

Al Tàrrega no va arribar a jugar Roa, el van presentar i poc desprès el van trucar del Iecla, on en la seva visita al Camp d'Esports ens va fotre un gol. Actualment retirat, se'l pot veure de juerga amb els seus col·legues muntant saraus nocturns per la zona de ricard vinyes.

i jo et dic, be company, el Roa si va arribar a jugar al Tàrrega, la temporada 2003-2004, va jugar 2 partits, 69 minuts i va marcar 1 gol.
va començar a entrenar al Tàrrega el 9-12-03, i va ser donat de alta federativa al 19-12-03, 10 dies despres, va jugar 2 partits com he dit, i el 8-1-04 va anar al yeclano(aqui si tens rao)
company, tinc tot sobre el Tàrrega dels ultims anys, tots el jugadors un per un, alineacions, arbits, entrenadors, etc. posiblement tinc jo mes dades que el club en aquest apartat.

et dono les dades per si de cas no amb creus i puguis pensar que vai de chulo o de farol i vulguis mirar alguna hemeroteca, aquests son els partits que va jugar amb el Tàrrega: (son moltes les hores que inverteixo en aquest aspecte, li pots comentar al usuari Rod, ell t'esplicara que fa coses similars a les meves)

21-12-03: Manlleu 0-2 Tàrrega, va entrar al minut 67 per Ivan Torres i va marcar el segon gol del Tàrrega al 90+4.
4-01-04: Tàrrega 2-1 Reus, va entrar al descans, tambe per Ivan Torres.

a Tàrrega va vindre lliure, vui dir que no tenia llavors cap equip, tot i que va fer la pretemporada amb el nastic entrenat per Jordi Vinyals, inclus et dire mes, Nastic i Tàrrega van disputar un partit amistos aquella pretemporada, 3-8-03, al camp del Nastic, amb resultat de 1-1, el gol del nastic curiosament del Roa. Sangrà avui a les files del Reus, va marcar el gol del Tàrrega.

ara be, ara segur que algu amb posara a parir per les errades ortografiques, jo soc de la vella escola, de l'epoca que tot es feie amb castella, hu sento per les errades.




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos