Ir al contenido


Foto
- - - - -

Kiko Sánchez deixa el Terrassa F. C.


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
Este tema no tiene respuestas

#1 enric_bcn

enric_bcn

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.325 mensajes
  • 0 topics

Escrito 28 octubre 2009 - 10:33

En un breu comunicat, el fins ara president del club assenyala que els únics motius que l’han portat a prendre aquesta decisió són estrictament esportius
Era qüestió de dies, però ha estat finalment aquest dimecres quan Kiko Sánchez ha fet oficial la seva marxa del Terrassa, renunciant a la presidència del club. En un breu comunicat, Sánchez assenyala que els únics motius que l’han portat a prendre aquesta decisió són estrictament esportius. El fins ara president del Terrassa culpabilitza a Manel Ferrer per portar el primer equip com si fos un negoci, quan li havien venut un ambiciós projecte que havia de tornar a portar les il·lusions a tots els socis i a la ciutat.
Sánchez afegeix que, després dels darrers esdeveniments, s’ha sentit enganyat i utilitzat per portar un projecte esportiu que, al seu parer, no és el que necessita el Terrassa. El fins ara màxim dirigent de l’entitat diu que no es tracta de cap fugida, sinó una voluntat de no causar més perjudicis a l’entitat amb l’existència de dos projectes esportius totalment oposats.

I és que si Sánchez sempre ha apostat per la cantera, el projecte de Ferrer passava per portar jugadors estrangers de contrastada qualitat, que de moment no s’ha reflexat en resultats. L’equip és penúltim i encara no coneix la victòria. La derrota per 1 a 4 davant l’Alacant va destapar la capsa de trons, amb acusacions del fins ara president del Terrassa i el màxim responsable de la parcel·la esportiva.

A més, el passat divendres Ferrer i el vicepresident del club, Jesús Fernández, es van reunir amb un empresari de Sant Quirze a esquenes del mateix Kiko Sánchez. Un moviment que no ha agradat gens al fins ara president, que ha decidit marxar. I no pot ser l’únic, ja que al darrere li pot seguir tota la junta directiva. De moment, però, Sánchez manté el 25% de les accions de la Societat Limitada que és ara mateix el Terrassa.


http://www.terrassad...alitat/?id=2828




1 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 1 invitados, 0 usuarios anónimos