Ir al contenido


Foto
- - - - -

FC Benavent 2009/2010


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
26 respuestas en este tema

#21 josep

josep

    Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 69 mensajes
  • 0 topics

Escrito 04 septiembre 2009 - 07:02

es un camp molt complicat el de amposta.
el partit es dispute el dissapte

#22 Seyton

Seyton

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 626 mensajes
  • 0 topics

Escrito 04 septiembre 2009 - 07:55

es juga a les 19h

El Benavent ha perdut els tres cops que ha anat a Amposta

5-0
2-0
3-2

Als ampostins tampoc sels dona be la visita a Benavent on han encaixat dues golejades. Normalment es un partit sinònim de molts gols i joc obert.

#23 Shunsuke_Nakamura

Shunsuke_Nakamura

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 907 mensajes
  • 1 topics

Escrito 06 septiembre 2009 - 09:16

Empat a 0 al camp de l'Amposta


Tot el que sigui sumar, crec que és bo xD

#24 RoD

RoD

    Membre d'Honor

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 6.132 mensajes
  • 4 topics
  • Ciutat o PoblacióCamp d'Esports

Escrito 06 septiembre 2009 - 10:18

El Amposta logró un punto con sabor a victoria en su debut en el Municipal, ante el recién ascendido Benavent. El partido fue bueno y gozó de mucha intensidad, aunque careció de oportunidades claras de gol, sobre todo tras el descanso.
En la primera parte el Benavent fue mejor. Fue quien llevó el control del partido y tuvo las oportunidades más claras, sobre todo en sendos balones que estrellaron en el larguero Tosas y Héctor Besora.
El Amposta, por su parte, tuvo su ocasión en las botas de de Luis, que hizo lucir al portero Ballesteros. El guardameta envió a córner su potente chut que culminaba un rápido contraataque.
Así, con el resultado inicial en el marcador, se llegó al final de los primeros cuarenta y cinco minutos.
En la segunda parte el partido se igualó y el cansancio apareció en ambos conjuntos. Pese a todo, el Amposta fue quien dominó algo más el juego durante los primeros compases.
En la recta final, el Benavent volvió a tomar el mando y a falta de tres minutos para la conclusión del encuentro, el conjunto de Mauro Ravnich pudo llevarse los tres puntos: Isma remató un lanzamiento de córner que se estrelló en la madera. El rechace lo quiso aprovechar Peña, pero este envió el balón en el cuerpo de un defensa local.
En el tiempo de prolongación, el local Recio vio la tarjeta roja tras una disputa con Cheik.


font: http://www.elmundode...-el-empate.html

Posted Image

Gran inici del Benavent. Mala sort els 3 pals.

#25 Seyton

Seyton

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 626 mensajes
  • 0 topics

Escrito 08 septiembre 2009 - 09:36

Aquesta setmana gran derbi !

Serà el primer cop que tots dos equips s'enfrontin en competició oficial.

La llastima es que finalment l'ajuntament no ha complert la seva promesa i no hi haurà grades supletòries ...

#26 IvN

IvN

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.823 mensajes
  • 0 topics

Escrito 21 septiembre 2009 - 11:51

Poc premi per al Benavent

Els lleidatans, encara invictes en l'estrena a Tercera, van fer mèrits per emportar-se els tres punts del camp de l'Olesa, però la falta de punteria els va passar factura

El Benavent va aconseguir un meritori punt al camp de l'Olesa de Montserrat a l'empatar en un partit sense gols. Amb aquest resultat, els de Mauro Ravnic continuen invictes en la temporada de l'estrena a la categoria i es mantenen en la vuitena posició.

Els lleidatans, fidels al seu estil, van anar a guanyar el partit sense cap por, i a la primera meitat van disposar de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. Així, abans del minut 15, Flamarique va disposar de la primera gran ocasió en un mà a mà davant del porter Pujol, que es va apoderar de la pilota després de l'error del mitjapunta roig. I poc després, va ser Peña qui va fer lluir-se el porter local per evitar el gol després d'un potent xut del lleidatà. Fregant la mitja hora de joc, novament Peña -el millor dels de Ravnic ahir-, va protagonitzar la millor jugada. Després d'escapar-se de tres rivals va llançar un fort xut ras, que el porter local va aconseguir desviar amb la punta de la bota. Després d'aquesta ocasió, els locals es van aproximar per primera vegada a la porteria de Ballesteros. Un xut d'Enric Davi va sortir fora fregant el pal.

La falta d'encert dels lleidatans no va permetre inaugurar el marcador, i al final, es va pagar amb l'empat.

A la segona meitat, els locals van sortir amb més intensitat en el joc. Al minut 5, Raúl va superar Ballesteros, però Isma va tallar el seu xut quan ja es cantava el primer gol. Aquesta acció va donar ales als locals, que es van créixer. En aquest punt, el Benavent va decidir esperar pacient al darrere i buscar algun cotracop per donar el cop definitiu. Amb Cheikh i Rey a la punta d'atac només calia esperar alguna acció ràpida a la contra. Aquesta opció no va servir a l'equip de Mauro Ravnic per sorprendre els barcelonins.

Però a la recta final del partit, després d'un córner, Isma va rematar amb força. Pujol va desviar la seua rematada de cap, i Romario va recollir el rebuig i va llançar un poderós xut que va impactar amb el travesser. Novament, els pals van deixar els del Segrià sense el merescut premi de la victòria. Amb aquesta acció va morir el partit, i l'Olesa va donar per bo el punt sumat, igual que ho va fer el Benavent, tot i que de mala gana per les ocasions fallades.

http://www.segre.com...che=1&tx_ttnews[tt_news]=49413&tx_ttnews[backPid]=241&cHash=6a25f407c5

#27 TEVENET

TEVENET

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.142 mensajes
  • 0 topics

Escrito 15 mayo 2010 - 07:54

Punt final a Benavent
Andreu Subies no seguirà amb el projecte a la localitat i dóna deu dies per entregar el club a una nova junta
1
"Aquestes són les meues últimes paraules com a president d'un club de Tercera divisió a Benavent." Així va tancar ahir Andreu Subies l'assemblea general de socis del FC Benavent, en què va anunciar que ell i la seua junta no continuaran amb el seu actual projecte a la localitat, a causa de la falta d'una instal·lació esportiva adequada a la categoria en què milita i va qualificar de "cop moral" l'enderroc dels vestidors per ampliar l'escola. "No podem estar en barracons", va sentenciar.

Amb el suport unànime del prop d'un centenar de socis assistents, Andreu Subies va anunciar l'obertura d'un període de deu dies, que finalitzarà el dilluns dia 24, perquè aparegui una nova directiva que n'assumeixi el relleu i a la qual entregarà el club.

Si no surt ningú, ell i la seua junta seguiran al capdavant del projecte, però en cap cas serà a Benavent. "Buscarem algun club amb què hi hagi afinitat, o algun altre municipi que vulgui aplicar el nostre model."

Subies va anunciar que, si surt un relleu, li entregarà el club net de deutes. En aquest sentit, va explicar que del pressupost d'aquest exercici, 220.000 euros -el mateix de la tempo- rada passada a Primera Catalana-, només queden per cobrir "entre 20.000 i 25.000 euros. Seguirem treballant per trobar els diners i deixar l'exercici tancat sense dèficit".

Ovacionat i reconegut pels socis, alguns dels quals van demanar la paraula per agrair a ell, la junta, els jugadors i el cos tècnic el treball d'aquests anys, va insistir que el Benavent "no té problemes econòmics, socials ni de cap altra mena. Només de falta d'instal·lacions". A més, va afegir que "en aquestes condicions, el projecte no és prou il·lusionant".

El president del Benavent, que també es va emocionar en alguns moments i a qui queda un any de mandat, va criticar l'ajuntament per no complir la promesa de construir un nou camp. "Nosaltres mai vam dir que faríem un camp nou, en canvi l'ajuntament sí que ho va prometre diverses vegades i va dir que seria posible. Però després de tres anys o no s'ha pogut fer o no s'hi ha posat tot l'esforç possible per fer-lo", va assenyalar.

El Benavent, que acomiadarà la temporada el dia 28, espera que finalitzin les fases d'ascens a Tercera per saber si manté la seua plaça o descendeix a Primera Catalana.

FONT DIARI SEGRE




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos