Ir al contenido


Foto
- - - - -

C. F. Balaguer 2009/2010


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
48 respuestas en este tema

#41 TEVENET

TEVENET

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.142 mensajes
  • 0 topics

Escrito 06 agosto 2009 - 07:50

promet molt el balaguer. molts anims a seguir aixi

#42 IvN

IvN

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.823 mensajes
  • 0 topics

Escrito 06 agosto 2009 - 08:49

Ojala el balaguer jugues el play off i el tarrega i el benavent a 3era

#43 TEVENET

TEVENET

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.142 mensajes
  • 0 topics

Escrito 06 agosto 2009 - 09:11

i tant. si aixo passes. seria lo millor pel futbol lleidata. i que el lleida jugues playoff tambe.

#44 IvN

IvN

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.823 mensajes
  • 0 topics

Escrito 07 agosto 2009 - 01:03

i tant. si aixo passes. seria lo millor pel futbol lleidata. i que el lleida jugues playoff tambe.


Aixo es dona per suposat jeje

En fi lo millor per els equips lleidatans

#45 IvN

IvN

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.823 mensajes
  • 0 topics

Escrito 31 agosto 2009 - 10:08

Un error condemna el Balaguer

Els lleidatans cauen per la mínima al camp del Reus per culpa d'un error defensiu en els primers compassos que va significar el gol de la victòria local

Un error defensiu al minut 6 de la primera part va condemnar el Balaguer en el primer partit de la temporada. Aquest error va donar els tres punts al Reus, ja que Pablo Álvarez el va aprofitar per marcar a plaer el que seria l'únic gol del matx, ja que l'equip que entrena Lluís Elcacho va ser incapaç de contrarestar l'avantatge.

El matx no hauria pogut començar pitjor. Al minut 6 el Balaguer va encaixar l'1-0, va quedar estabornit i va tardar pràcticament 20 minuts a reaccionar i crear la primera ocasió de perill clara. Campabadal va tindre l'empat a tocar amb una rematada de cap que el porter Moragón va desviar a córner amb una gran estirada. El Reus, exceptuant el gol, no va inquietar gaire la porteria defensada per Carrillo, mentre que els lleidatans es van anar creixent i van creure en les seues possibilitats. Als deu minuts següents, es van fer amos de la pilota i es van atansar a la porteria rival amb perill. Una altra rematada de cap, aquesta vegada d'Egea, va sortir fregant el pal dret de la porteria roig-i-negra. Però la reacció lleidatana no va anar més enllà, es va anar diluint amb el temps fins traspassar el pes del partit al Reus, que va recuperar el domini al centre del camp. El davanter Pablo Álvarez es va convertir en un malson per a la defensa lleidatana. A la segona meitat, va estar més a prop el gol de la sentència local que l'empat del Balaguer. Al minut 25, el local Manolo García va estavellar una pilota al pal de la porteria defensada per Carrillo després de protagonitzar una gran jugada personal. El tècnic Elcacho va intentar canviar el rumb del partit i va donar entrada al camp a Marc Pujol i Nogareda en substitució de Tenorio i Ermengol, respectivament. Però els canvis van causar l'efecte contrari i el Reus va incrementar el seu domini, i va acumular tres ocasions clares de gol. El Balaguer es va aferrar a l'esperança de donar la sorpresa en els últims instants, però les forces no donaven per a més i el porter del Reus va passar gairebé inadvertit.

http://www.segre.com...che=1&tx_ttnews[tt_news]=46958&tx_ttnews[backPid]=199&cHash=1daa8f9009

#46 IvN

IvN

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.823 mensajes
  • 0 topics

Escrito 07 septiembre 2009 - 08:01

El conjunt de la Noguera a aconseguir una brillant victòria contra l'Europa en la segona jornada de Lliga i en el primer partit de la temporada a casa
Quan només s'havien jugat quaranta segons, a punt va estar el Balaguer d'inaugurar el marcador, quan Cano va traure sota els pals un xut d'Ermengol. A partir d'aquí l'Europa es va anar assentant al terreny de joc, i tot i que no tenia ocasions de gol tampoc donava oportunitats al Balaguer.

Però, en els millors moments dels visitants va ser quan va arribar el gol del Balaguer. Corria el minut 29 quan una bona jugada d'equip acabava amb una passada a l'espai de Parra sobre Ermengol, que aquest últim va aprofitar per batre Belsún. L'Europa va acusar el revés, ja que només un minut més tard, un brillant servei de Juanjo Tenorio deixava sol Genís, que marcava de xut creuat el 2-0. Aquests dos gols van deixar enfonsat l'Europa, que va quedar com un joguet trencat a les mans d'un Balaguer amo i senyor del partit.

Els rojos podrien haver ampliat diferències quan Ermengol va tindre un nou mà a mà amb Belsún, però en aquesta ocasió, el porter va aconseguir aturar el xut. Així doncs es va arribar al descans amb 2-0.

El segon temps va començar com va acabar el primer, amb l'Europa intentant obrir línies per escurçar diferències, i amb un Balaguer molt ben plantat al terreny de joc, que realitzant un bon desplegament defensiu tot just concedia ocasions de gol als seus rivals i sortien al contraatac amb perill.

En una d'aquestes accions, Ermengol va recuperar una pilota a la frontal de l'àrea i la seua passada sobre Romero, que entrava com una exhalació, va servir per marcar el tercer gol quan corria el minut 64 de partit.

El 4-0 que tancava el festival va arribar al minut 83, quan Genís va deixar clavat el seu marcador i en el mà a mà amb el porter el va superar amb una bonica vaselina. Així, Genís segellava el marcador i anotava el seu segon gol de la tarda.

Es va arribar a la conclusió del partit sense cap sobresalt més, i amb el bon sabor de boca que va deixar als seus aficionats la brillant victòria del Balaguer en l'estrena de la temporada davant de l'afició.

http://www.segre.com...che=1&tx_ttnews[tt_news]=47704&tx_ttnews[backPid]=241&cHash=46643f6fbd

#47 AssistentdeWord

AssistentdeWord

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 2.025 mensajes
  • 3 topics

Escrito 08 septiembre 2009 - 05:21

El millor fitxatge que podia fer el Balaguer


El defensa malagueny David Antúnez tornarà a jugar aquesta temporada al Balaguer i es converteix així en el nou reforç de l'equip de la Noguera, just abans del derbi que disputarà aquest diumenge davant del Benavent.

Antúnez, que va ser presentat ahir, compleix la segona temporada al Balaguer, club al qual va arribar al febrer procedent del Logronyès. El club li va oferir la renovació, però en primera instància no la va acceptar, tot i que ara, amb la competició ja iniciada, ha decidit tornar a portar la samarreta del club de la Noguera, amb el qual s'ha compromès fins al final de temporada.

El malagueny, que va ser un dels puntals de la defensa roja la temporada passada, completa així la plantilla de Lluís Elcacho. El Balaguer va aconseguir diumenge la primera victòria de la temporada, en què ja han transcorregut dos jornades, després d'oferir un recital de joc i gols davant de l'Europa (4-0). El pròxim partit serà a Benavent, equip que ha sumat quatre punts.

http://www.segre.com...che=1&tx_ttnews[tt_news]=47859&tx_ttnews[backPid]=241&cHash=bf4e0d16d1

#48 La veu de torres

La veu de torres

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.720 mensajes
  • 11 topics

Escrito 09 septiembre 2009 - 11:25

Una pregunta, el Figueres aquest que alterna Balaguer amb Balaguer "B" (almenys a la pretemporada), d'on ha sortit?? Pot ser que sigui un xaval que jugava al juvenil del AEM?

#49 IvN

IvN

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.823 mensajes
  • 0 topics

Escrito 21 septiembre 2009 - 11:50

El Balaguer regala el partit

El conjunt de Lluís Elcacho va veure com el Palamós va aprofitar els dos únics errors defensius locals per emportar-se el triomf i els locals van acabar amb deu

El Balaguer va encaixar la primera derrota com a local al perdre davant de l'històric Palamós (1-2), en un matx desordenat dels lleidatans. Aquest fet els va costar la possibilitat de sumar algun punt, ja que van ser els locals els que es van avançar en el marcador. Però a la recta final, els gironins van saber reaccionar per emportar-se un triomf treballat.

El partit va ser el típic de dos equips poderosos de la Tercera Divisió. En els primers 45 minuts el domini va ser de clar color local, encara que no hi va haver excessives ocasions clares de gol. Tan sols va destacar un tret des de 35 metres de Campabadal al minut 19, que va sortir llepant el travesser de la porteria defensada per Bayona. La resposta del Palamós es va fer esperar uns minuts. Al 30, l'ex del Lleida Julien, el més incisiu dels visitants, va rematar de cap una bona centrada de Siscu que va sortir fora, a la dreta de la porteria defensada per Roberto.

En aquesta primera meitat, el Balaguer es va defensar bé dels contraatacs del Palamós i ho va intentar obrint el joc per les bandes, especialment per la dreta on el roig Genís no va tindre el seu dia, després del bon nivell que va mostrar en els anteriors partits.

Al segon temps, el Balaguer va sortir decidit a inaugurar el marcador, i Marc Pujol al 54 ho va aconseguir al transformar una falta directa des de la frontal de l'àrea, que es va colar per tot l'escaire de la meta rival.

Eren minuts de domini local, però al 66, una pilota controlada al centre del camp del Balaguer, va ser robada pel Palamós per sorprendre una descol·locada defensa balaguerina. Julien ho va aprofitar per empatar el partit.

Tres minuts més tard, Ruben Egea va veure la segona targeta groga i deixava el Balaguer amb un home menys. Això ho va aprofitar l'equip visitant per sentenciar al 79, després d'un altre error defensiu dels de Lluís Elcacho. Una cessió al porter, que Duran va interceptar i que va servir per marcar l'1-2 definitiu.

http://www.segre.com...che=1&tx_ttnews[tt_news]=49415&tx_ttnews[backPid]=241&cHash=7cad7ee95e




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos