Ir al contenido


Foto
- - - - -

Carta d'un escriptor ...


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
Este tema no tiene respuestas

#1 Cucurutxu

Cucurutxu

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.457 mensajes
  • 0 topics

Escrito 18 junio 2008 - 07:38

Aquest escrit el fa fer un escriptor al mitjà informatiu de www.lamalla.net
Tracta sobre l'Akasvayu Girona i el gran deute que es tan arrosegant, degut a que al planificar la temporada les immboliàries estaven pels nuvols, però la crisi no perdona.
Bé, millor que ho expliqui la notícia, que jo sóc el Cucurutxu i no un escriptor professional.




28/05/2008 - 13:58h - laMalla.net

Girona n'hauria d'aprendre de Lleida

No pot ser que una ciutat com Girona es quedi sense bàsquet d'elit la temporada vinent per culpa del forat de vuit milions d'euros que té l'Akasvayu. El president del club busca suports econòmics entre institucions i entitats financeres i, de moment, només troba que impediments. Seria bo que els empresaris, la Diputació i l'Ajuntament no deixin que un històric de l'ACB s'hagi de vendre la plaça. Només cal imitar els lleidatans.

La Peria i la Diputació de Lleida, amb 'La Caixa' pel mig, han decidit eixugar el deute del Plus Pujol que, tot i ser un secret molt ben guardat, es calcula al voltant d'un xic més de cinc milions. El Lleida Bàsquet canvia el seu patrimoni (el pavelló que es construeix a la Nova Balàfia) per diners. D'aquesta manera s'eixuga el deute i es pot planificar la propera temporada sense angoixes.

Durant 15 anys, Paeria i Diputació pagaran 175.000 euros anuals cadascuna de les dues institucions i al final, el pavelló serà d'elles. I el Lleida Bàsquet en tindrà un és preferent, que no exclusiu, per seguir treballant amb el bàsquet base. Àngel Ros, el paer en cap, s'ha involucrat des del primer moment en la situació del club blau.

I jo em pregunto. No es podria fer quelcom semblant a Girona? Tant costa que l'alcaldessa Anna Pagans s'hi involucri? Costaria molt fer un nou pavelló i treure'n rendiment econòmic llogant-ne les llotges? Posant-hi centres comercials? Tenir pista pròpia podria ser la solució per l'Akasvayu ja que els ingressos publicitaris (alguns de molt sucosos) serien per a ells en exclusiva. Tindria més aforament, que voldria dir més abonaments, que voldria dir preus més assequibles per omplir el recinte.

Si el Lleida que juga a la LEB ho pot fer, m'agradaria que l'Akasvayu i la societat gironina lluitessin per no morir després de quallar una de els millors temporades en el terreny esportiu.

Més informació i altres temes a:

http://blocs.lamalla...bloc/gololimpic




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos