Ir al contenido


Foto
- - - - -

Champions League


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
Este tema no tiene respuestas

#1 Cucurutxu

Cucurutxu

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.457 mensajes
  • 0 topics

Escrito 05 marzo 2008 - 09:01

Diuen que a la vida si t'escapes d'alguna cosa, tard o d'hora l'has de rectificar.
Dóncs bé; quelcom semblant deia passar anit a la Lliga de Campions.
No recordo exactament quan deu de fer, però crec que prop d'uns sis o set anys, que el Lleida es va veure enganxat en un tema polèmic que va colpejar i fort el futbol espanyol.
En aquells moments el club català es trobava a la Segona Divisió A, i juntament amb el Lleida es trobava al mig d'un follon, crec que l'Albacete o el Logroñes, o algun altre, i dos equips de Primera, crec que un era el Real Celta de Vigo i l'altre el Sevilla FC.
No sé ben vé per quina jugada els clubs húmils de Segona Divisió A, vam acabar com sempre, amb la mel als llavis de pujar a Primera però mai més lluny de la crua realiltat, ja que els dos clubs de Primera van abalar no sé exactament quin àbal i es van quedar a Primera en comptes de descendir.
Anys més tard el Albacete ( si era aquest equip) o el Logroñés ( si era l'altre), es troben en crisis fortes per mantenir categories respectives.
La situació del Lleida la coneix tothom.
El Celta ja va pagar l'any passat aquesta moneda de la vida, que com he escrit anteriorment tard o d'hora si al passat has fet un xanxulo l'acabés pagant. Van jugar la Champions i a Segona que hi falten clubs.

Després d'alguns anys ahir anit va arribar el destí al Pizjúan.
I ho va fer de la manera que ho fa, d'una manera amarga.
Anit al Pizjúan els sevillistes van entendre el que vol dir que estiguis amb la mel als llavis i et quedis amb els llavis sense la mel.
Tot i no sé el mateix, que el Celta que potser no baixaràn, enguany el Sevilla esta veient que els diners no ho arreglen tot.
Per començar Juande va emigrar i l'equip comença a notar una falta de concentració en moments claus.
Després que és un club, que sí, el qual ha guanyat dues UEFA's i la Supercopa d'EUROPA, però que s'ha d'anar renovant i sempre no es viu del passat.
I la més important:
Cal apendre a respectar a tots els rivals, tant si el rival es diu Fenerbache com si es diu Lleida, Albacete, Logroñés o qualsevol altre.
Algú, el qual porta uns anyets fardant a tort i a dret, que té el " mejor equipo del Mundo", que "para él, Rijkaard sería el entrenador del filial", que " el Sevilla ganará al Fenerbache 4-0 y el Pizjúan será Istambul de Hispania", (o alguna carallotada per l'estil).
Algú, el qual mai ha agraït públicament que una vegada el seu equip va estar a punt de baixar de categoria i que sembla que no tingui CAP educació davant qualsevol rival.
He de reconeixer que em va saber greu l'eliminació del SEVILLA, perquè enguany tenen moltes adversitats i les superen amb nota, ara bé, pel que fa al seu president, ja era hora que se'n adonés que s'ha d'intentar anar amb una mica de respecte, humilitat i educació pel mon!!! :wink: :wink:




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos