Ir al contenido


Foto
- - - - -

No ho vull entendre


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
1 respuesta en este tema

#1 Cucurutxu

Cucurutxu

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.457 mensajes
  • 0 topics

Escrito 16 diciembre 2007 - 08:57

A que collons surt ara aquest post?
Ara hem de treure la selecció catalana, quan ja fa un més que va acabar de jugar una magnifica competició on va perdre la final per mala sort.
Però ara heu de treure aquest post?
Si la gent està cremada s'ha de pagar amb aquest equip que n'hi ha tants que defenseu i que quan juguen mal o molt malament en comptes de posar el punt de la I on correspon, s'opta per agafar un post de fa més d'un mes que es va jugar i ha parlar del que se va dir?
Senyors, que em perdut!!! Que fa dos partits consecutius que juguem com el CUL, que l'equip que representa Lleida per la categoria fa dos setmanes que no hi és, que no sé on són?
Jo que em pensava que havia quedat demostrat que no es podien relaxar que si es confiava que el rival estava abaix, no s'hi podia pensar perqué la derrota seria segura, (cas del filial blanc i blau), i durant la setmana he llegit un comentari de " Sumarem de sis en sis", de sis en sis què? Què collons sumarem sis de sis derrotes o què collons sumarem!!!
Estic molt enfadat i no per les derrotes, sinó per la confiança i pensant avans de jugar que el rival és una merda, i n'hi fotrem cinc o sis i tot per guanyar a Orihuela amb un arbitratge força a favor.
Sortir avui com últimament pensant que el filial groguet com han canviat de tècnic i estan a baix són una merdeta.
Pues mira la merdeta d'equip ha guanyat una MERDA!!!
No dic que sempre s'ha de guanyar, es pot perdre però no es pot tirar el partit per la borda amb segons quines declaracions durant la setmana, ara ens pensem que el Lleida és el millor i els demés una merda per ser quarts.
On collons és aquell lleida que veia al rival favorit i anava a intentar donar la campanada i ha trencar estadístiques?
Tant em canviat en qüestió de setmanes????

Potser no sé res de futbol, però me foten malalt jugades com la que he repetit que ningú confiava l'altre dia que Castilla aturés el penal, que avui perquè era el Villarreal B era un equip fàcil per guanyar..., per favor no demano res més que compromís, tan complicat és demanar això?

#2 golnord

golnord

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.831 mensajes
  • 0 topics

Escrito 16 diciembre 2007 - 09:28

Tu tas de queixa de tot.?¿




1 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 1 invitados, 0 usuarios anónimos