Ir al contenido


Foto
- - - - -

roche anuncia que la regional preferent desapareixera.


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
2 respuestas en este tema

#1 TEVENET

TEVENET

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.142 mensajes
  • 0 topics

Escrito 08 noviembre 2007 - 03:41

El president de la Federació Catalana, Jordi Roche, medita una profunda reestructuració del futbol català, segons ha pogut saber Futbolcatalunya.com. El projecte, que es troba en una primera fase de gestació, passaria per desterrar el concepte de 'Territorial' en totes les categories, suprimir l'actual Territorial Preferent i crear una Primera Catalana de dos grups.

Primera, Segona, Tercera i Quarta Divisió Catalana serien les categories del nou concepte futbolístic de Roche i també de qui va ésser vicepresident de la FCF -a l'època d'Antoni Puyol- Pere Montserrat. El fet que l'actual president del Vilafranca fos un dels opositors de Roche en les últimes eleccions a la presidència, no ha estat problema perquè Montserrat ja s'hagi assegut en dues ocasions amb Roche i hagin ultimat, per escrit, un esbós de treball amb el qual es pretén, a més, potenciar la pedrera i el futbol base.



MONTSERRAT: "ROCHE, UNA BELLÍSSIMA PERSONA, PERÒ UNA ALTRA COSA ÉS LA SEVA JUNTA"



Sorprès Montserrat davant la trucada de Futbolcatalunya.com, l'actual president del Vilafranca es va limitar a admetre les intencions de Roche, a qui va qualificar de “bellíssima persona” encara que, immediatament, va afegir que “una altra cosa és la seva junta directiva”. Sense ànim menyspreador, sinó tot el contrari, el veterà directiu del futbol català va admetre que “jo sóc un home de futbol i vull i desitjo col·laborar amb el futbol català. Les persones es van però la Federació ha de seguir. Aquest projecte, del que em van informar en el seu moment Antonio Villanueva i el seleccionador Pere Gratacós, pot ser que es faci o pot ser que no es faci, però poc més puc dir jo”.

Dijous que ve tornaran a veure's les cares totes les parts en la Federació. No obstant això, el projecte que avui desvetlla en exclussiva FutbolCatalunya.com ja està damunt la taula i, si finalment es porta a terme, suposarà tota una revolució a les categories del futbol català. Potser la més significativa -per la perdua del nom- seria la desaparició com a tal de la Preferent, que rep aquest nom des de la dècada dels 60 i que era la porta d'accés al futbol estatal però que, amb l'aparició als anys 90 de la Primera Catalana, ha perdut trascendència al panorama català.

dons la temporada 2009- 10 es fara els canvis oficialment.

aixi quedaria la cosa

1 divisio, 2 divisio,2b, 3 divisio, 4 divisio grup 1, 4 catalana grup 2.

amb 18 equip del sud amb un grup, i del nord amb altre grup.

1 catalana, 2 catalana i 3 catalana. si no dic be algu mu digui.

jo trobo molt malament una categoria tant historica desapareixi.

i que divideixi la 1 catalana. es passi anomeda 4 catalana en dos grups.

ja comentare mes coses hi ha una reunio entre aquesta setmana i la que ve per començar planificau.

#2 MANDONI

MANDONI

    Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 56 mensajes
  • 0 topics

Escrito 08 noviembre 2007 - 04:59

Hem dona la sensació que al final tas fotut un lio de 1ª catalana ..4ª catalana....
Lo que jo entenc es que la 1ª catalana estaria formada per 2 grups (nord i sud).que sortirien dels actuals equips de 1ª catalana +els 8 o 9 millors dels 2 grups de l´actual preferent.
La resta d´equips pasarien a a la 1ª regional actual,que a la vegada es pasaria a dir 2ª catalana,i així fins a la 3ª regional que pasaria anomenar-se 4ª catalana.

#3 La veu de torres

La veu de torres

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 1.720 mensajes
  • 11 topics

Escrito 08 noviembre 2007 - 07:01

Qualsevol canvi que sigui per millorar el considero positiu pero no hem fa cap gràcia veure com desapareix la nomenclatura "regional". i es que per mi i per molta d'altra gent, el terme "futbol regional" evoca quelcom més que una divisió o categoria.
Per mi (i permeteu-me que hem fica melancolic) futbol regional te gust a carajillo, a migdiada mal feta, a camp de terra, a festa major d'hivern..........

VISCA EL FUTBOL REGIONAL!!!!!!




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos