Ir al contenido


Foto
- - - - -

Boicot a forolleida.com!!!!!!


  • You cannot start a new topic
  • Por favor inicia una sesión para responder
22 respuestas en este tema

#21 George_1

George_1

    Junior Member

  • Usuaris
  • Pip
  • 1 mensajes
  • 0 topics

Escrito 05 marzo 2007 - 10:45

Estimat Ilergeta

Primer de tot comentarte que dir el nom d’una persona per un foro acostuma a ser poc étic com és en aquest cas. Et pots dirigir al foro, a la web, al que vulguis, però no a una persona física. Al igual que jo em reservo el teu nom i la informació que tinc de tu, no la diré pas per aquí, per educació.

En segon lloc, comentarte que forolleida.com va ser creat amb la intenció de crear un referent per la gent de lleida, on parlar de qualsevol tema que com ciutadà ens afecti ja sigui per oci o treball. Ja que actualment Lleida no disposa d’un foro amb aquestes característiques. Aixi com també inclueix diferents apartats on es parla de la UE Lleida.

Dirte que redirigir la gent de uelleida.com a forolleida.com es fa amb la intenció de crear un foro més gran, amb més opinions, més informació i més dinàmic. On també creiem que la gent que es dirigeix a uelleida.com i es conduida a forolleida.com no crec que li suposi cap problema, ja que troba un foro de la seva ciutat, i com a bon aficionat al lleida, estima Lleida i per tant vol compartir la opinió dels altres ciutadans.

Com ja han comentat aquí alguns bons seguidors del Lleida, Ramiro Rafart va ser el pioner de la web del lleida, comprantla per una certa cantitat a un canadenc ja que el UE Lleida es va deixar perdre el domini. La premsa de Lleida se’n va fer ressò i en tot moment va recolzar la seva iniciativa per mantenir viva una web del Lleida, quan en aquells moments no n’hi havia cap d’activa. Contenia reportatges fets pel mateix creador, amb informació de totes les categories del UE Lleida, així com noticies dia a dia, com alguns dels usuaris d’aquesta web deben haver vist.

El creador va oferir la web al UE LLEIDA, va parlar amb els directius i no els hi va interesar. Per tant, t’aconsellaria que t’informessis millor del que estas parlant abans de dir res, com bon aficionat del Lleida que estic segur que ets.

Així que com bon aficionat del Lleida, ciutadà de Lleida i usuari de forolleida.com, et diré que tots hauriem d’agrair el treball fet per aquest senyor, com ja han fet alguns membres d’aquest foro.

Ja per acabar, et diré que la enveja es molt dolenta, i la ciutat de Lleida es prou maca com per “matar” les idees d’un ciutadà.

PD: Moltissímes gràcies per la crítica, que encara que sense tenir informació com per a ferho, la veritat es que has disparat les visites a forolleida.com.

Gràcies!!!! :D

Signat: Soci de Ramiro Rafart

#22 KiMi

KiMi

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 3.438 mensajes
  • 2 topics

Escrito 05 marzo 2007 - 10:55

vaya cabron akest payo.

perque volem el .com si tenim el .cat???

ja esta be, no???

#23 Ilerlleida

Ilerlleida

    Senior Member

  • Usuaris
  • PipPipPip
  • 4.033 mensajes
  • 0 topics

Escrito 05 marzo 2007 - 11:57

al fer la critica ja m'imaginava que molta mes gent entraria al vostre foro, pero a mi aixo me la pela. Si dic el nom del Ramiro es perque ell es el primer en fotre el seu nom en tota web que mou, no crec que haigui revelat cap identitat secreta. Jo no eh dit re de si aquest personatge va fer seguir el Lleida a la xarxa o va construir el camp d'esports, jo sobre aixo no dic re, si ell es va preocupar desinteresadament de fer seguir el Lleida a la xarxa, doncs ho trobo lloable, de veritat. Pero trobo força lleig el intentar vendre el que sigui al Lleida. Pregunto: Quan fa del que m'has dit que el Ramiro va oferir el domini al Lleida?? Quina directiva hi havia llavors?? desde que el Lleida torna a tindre pagina propia el club us a fet cap oferta o valtres eu fet cap oferiment al club??? Si en alguna cosa que jo eh criticat anava errat i tu ho has aclarit, doncs demano disculpes i les gracies deixar-ho clar. Jo me bassava amb unes informacions que m'han fet arribar. I percert, no cal que hem donguis les gracies per re!




0 usuario(s) estan leyendo este tema

0 miembros, 0 invitados, 0 usuarios anónimos